Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2018, 19:22
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Džin Willa Smitha bude v Aladinovi modrý. CGI verziu potvrdil aj samotný herec

FILMY A SERIÁLY ALADDIN LIVE ACTION
Uložiť Uložené

Pokiaľ si sa dnes zľakol, že džina neuvidíš v jeho klasickej modrej forme, obavy môžeš rovno hodiť za hlavu.

Ešte len pred pár hodinami internetom začali kolovať nové zábery z hraného Aladina. Na nich sme mimo iného po prvýkrát videli aj Willa Smitha s jeho postavou džina. Niektorí fanúšikovia sa však čudovali, prečo tvorcovia neplánujú zobraziť džina v modrej podobe.

Entertainment Weekly nám síce ukázalo Willa Smitha v ľudskej forme, no podľa herca bude jeho postava v snímke väčšinu času upravená počítačovými efektami. Do filmu sa teda nakoniec dostane ten starý dobrý džin, akého si pamätáme aj z animovanej rozprávky.

Zmätení fanúšikovia, ktorí z pochopiteľných dôvodov očakávali modrého džina, si teda môžu vydýchnuť. Otázkou teraz zostáva, ako bude nakoniec Smithov džin vyzerať.

Jeho počítačom upravenú podobu by sme pravdepodobne mohli vidieť už v rámci najbližšieho traileru, no pokiaľ sa ti nechce čakať, umelec menom BossLogic práve pre teba vytvoril ním predpokladaný náhľad (pozri nižšie).

Odporúčané
Aladin je ďalším veľkým hitom od Disney. O koľko viac zarobil oproti John Wick 3 a Avengers: Endgame? (Box Office) Aladin je ďalším veľkým hitom od Disney. O koľko viac zarobil oproti John Wick 3 a Avengers: Endgame? (Box Office) 26. mája 2019, 19:50

Premiéry očakávanej hranej verzie Aladina by sa mali Slováci a Česi dočkať už 23. mája (květen) 2019. Všetky ďalšie dostupné informácie o filme nájdeš v našom vlákne. Si spokojnejší s modrým džinom, alebo by ti neprekážala ani jeho černošská podoba?

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A splash of blue :) #Aladdin Update - @willsmith said he will be blue and cgi, the cover was his human form ❤

Príspevok, ktorý zdieľa Bosslogic (@bosslogic),

Domov
Zdieľať
Diskusia