Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2019, 20:21
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Pozri si všetky trailery zo Super Bowl 2019. Hviezdil najmä Marvel, Rýchlo a zbesilo či démonický horor

Pozri si všetky trailery zo Super Bowl 2019. Hviezdil najmä Marvel, Rýchlo a zbesilo či démonický horor
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dočkal si sa svojho favorita?

Super Bowl 2019 nás zavalil poriadnou várkou trailerov, medzi ktorými sa pýšili komiksové hity Avengers: Endgame, Captain Marvel, očakávaný akčný film Hobbs a Shaw či svetovo známy seriál Game of Thrones. Poďme si spoločne zopakovať všetky jednotlivé upútavky a najprv začnime s tými, ktoré sme si dnes ešte nerozobrali v jednotlivých článkoch.

The Twilight Zone

Jeden z televíznych spotov prezentovaných počas Super Bowlu patril rebootu sci-fi seriálu The Twilight Zone (1959). Ten divákom prezentoval temné poviedky s prvkami hororu, ktoré boli častokrát zakončené neočakávaným zvratom. Na projekte mimochodom pracuje talentovaný Jordan Peele, ktorý sa postaral o úspešný horor Get Out.

Debutová epizóda nového The Twilight Zone je plánovaná na 1. apríla (duben) 2019. Pokiaľ ťa táto novinka svojou mysteriózne ladenou upútavkou zaujala, viac sa o nej dočítaš v nasledujúcom vlákne.

Wonder Park

Okrem Toy Story 4 sa počas Super Bowlu predstavil aj animák s názvom Wonder Park. V ňom sa ako už z názvu vyplýva pozrieme do zábavného parku, ktorý budeme sledovať očami dievčatka menom June.

Čo všetko na svojej dobrodružnej ceste hlavná hrdinka zažije sa dozvieš už 15. marca (březen) 2019. Snímku sme mimochodom zaradili medzi najočakávanejšie animované filmy tohto roka.

Scary Stories to Tell in the Dark

Hororová snímka, pod ktorou sa scenáristicky podpísal aj talentovaný Guillermo del Toro, nám prostredníctvom štvorice krátkych ukážok predstavila niekoľko nepríjemných príšer a psychotických záberov. Film by mal premiérovať približne v polovici letných prázdnin, a teda konkrétne 9. augusta (srpen) 2019. Viac informácií o ňom nájdeš tu.

Hanna

Akčný thriller Hanna z roku 2011, kde si hlavnú rolu zahrala talentovaná Saoirse Ronan, sa tentokrát divákom predstaví v seriálovej podobe. V ňom bude hlavná hrdinka svojím otcom opätovne trénovaná na dokonalého zabijaka. Prvú časť seriálu budeš môcť zhliadnuť 3. februára (únor) 2019.

Our Planet

Netflix počas Super Bowlu odvysielal jedinú reklamu, ktorá sa na prekvapenie týkala dokumentu o zvieratách s názvom Our Planet. Ním nás bude sprevádzať uznávaný hlásateľ David Frederick Attenborough. Dokument bude mať 8 epizód, ktorých sa dočkáme 5. apríla (duben) 2019.

Alita: Battle Angel

Ženský kyborg menom Alita od Roberta Rodrigueza žije v ďalekej budúcnosti a zo svojej minulosti si príliš veľa nepamätá. Spočiatku dokonca nepozná ani svoje špeciálne bojové schopnosti, čo sa ale v priebehu deja veľmi rýchlo zmení. Premiéra filmu je plánovaná na 14. februára (únor) 2019 a viac sa o ňom dočítaš v tomto vlákne.

 

Avengers: Endgame

Mimoriadne očakávané pokračovanie Inifinity War nám v priebehu Super Bowlu predstavilo ukážku, v ktorej sme sledovali osudy porazených hrdinov. Jednotlivé momenty z upútavky sme si rozobrali v samostatnom článku a ďalšiu várku informácií nájdeš znova v príslušnom vlákne. Avengers: Endgame bude mať premiéru 25. apríla (duben) 2019.

Captain Marvel

Marvel samozrejme na divákov „zaútočil“ aj televíznym spotom novej hrdinky Carol Danvers alias Captain Marvel. V ňom sme sa dočkali hneď niekoľkých doposiaľ nevidených záberov, ktoré sme si taktiež rozobrali v samostatnom článku. Snímku v našich kinách uvidíš 7. marca (březen) 2019 a pokiaľ chceš o nej vedieť viac, klikaj sem.

Toy Story 4

Toy Story 4 jednoznačne patrí medzi najočakávanejšie animované filmy tohto roku. V upútavke zo Super Bowlu sa fanúšikovia tejto série mohli pozrieť na príbehy obľúbených postáv, medzi ktorými vynikal medzi hračkami priviazaný Buzz Lightyear. Premiéra je plánovaná na 8. augusta (srpen) 2019. Pre viac info klikni sem.

The Handmaid's Tale

Dnešným dňom nás ďalej potešila aj upútavka k úspešnému seriálu The Handmaid's Tale, v ktorom ženy vystupujú v rolách moderných otrokýň. V 3. sérii sa už ale pomaly stavajú na odpor, a zdá sa, že tyranským diktátorom poriadne zatopia. Nové epizódy budeme môcť sledovať od 25. apríla (duben) 2019. Viac info o seriáli nájdeš tu.

Game of Thrones

Medzi upútavkami očakávane nechýbal ani azda najpopulárnejší seriál súčasnosti. HBO pre propagáciu Game of Thrones spojilo sily so značkou piva Bud Light a divákom prinieslo zaujímavý reklamný spot plný zlatého moku a dračieho ohňa. Finálna séria bude premiérovať 14. apríla (duben) 2019 a ďalšie info nájdeš tu.

Hobbs a Shaw

V neposlednom rade sme počas Super Bowlu sledovali aj upútavku na Hobbsa a Shawa. Tá ale od traileru, ktorý sme mohli vidieť už minulý piatok, nepriniesla veľa nových záberov.

Ak si bol s upútavkou spokojný a na spin-off Rýchlo a zbesile sa tešíš, určite si nezabudni zapísať dátum 2. august (srpen) 2019, kedy ťa bude čakať slovenská premiéra. Viac info o filme nájdeš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia