Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2019, 11:47
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Brazílčan chcel zničiť šváby, vybuchla mu celá záhrada. Incident zaznamenala kamera

NEWS ZÁHRADA
Uložiť Uložené

Mužov experiment nedopadol práve úspešne. Našťastie pri ňom nebol nikto zranený.

48-ročný Brazílčan Cesar Schmitz mal na dvore problém so švábmi, ktorý sa rozhodol vyriešiť po svojom. Jeho plán mu ale nevyšiel, a namiesto likvidácie škodnej sa postaral o zdevastovanie svojej záhradky

Videozáznam danej udalosti poukazuje na skutočnosť, že pri explózii sa nenachádzal len majiteľ domu, no taktiež dvojica psov. Podľa Daily Mail sa ale nikto nezranil, čo s ohľadom na silu explózie môžeme považovať za šťastie v nešťastí.

Odporúčané
Vodca kultu sexuálne zneužíval ženy. Po bombovom atentáte na jeho osobu zostali iba kúsky ľudských tiel Vodca kultu sexuálne zneužíval ženy. Po bombovom atentáte na jeho osobu zostali iba kúsky ľudských tiel 19. októbra 2019, 13:58

O zničenie hniezda sa mal podľa svojho vyjadrenia snažiť na žiadosť manželky, ktorá sa sťažovala, že hmyz napadol ich záhradku. Vodič nákladiaku Cesar spočiatku na hmyz útočil so sprejom, keď ale nezabral, rozhodol sa hniezdo švábov jednoducho zapáliť pomocou benzínu.

Ako ale môžeš vidieť na nižšie priloženom videu, po odhodení zápalky nastala veľká explózia. Za výbuchom mala stáť kombinácia benzínu a metánu vypúšťaného hmyzom. Cesar priznal, že upratanie neporiadku po explózii mu dáva zabrať, ale aspoň sa už konečne zbavil otravných švábov.

Domov
Zdieľať
Diskusia