Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. septembra 2019, 18:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Šéfkuchára z Talianska zatkla polícia kvôli podozreniu z dílovania drog. Tvrdí, že len objavoval nové chute

ZAUJÍMAVOSTI DROGY
Uložiť Uložené

Polícia pri domovej prehliadke našla dve veľké rastliny a ďalšie produkty z marihuany.

Známy šéfkuchár zo Sicílie čelí problémom s políciou po tom, čo sa v jeho príbytku počas domovej prehliadky našli dve veľké rastliny marihuany a približne kilo ďalších produktov z tejto rastliny. Taliansku policajti našli marihuanou napustené olivy, víno, tuniaka aj kávu, informuje BBC. Jeho argumentom bolo, že sa snažil objavovať nové chute. 

Odporúčané
5 policajtov sme sa spýtali, ako by reagovali, keby ťa nachytali s marihuanou 5 policajtov sme sa spýtali, ako by reagovali, keby ťa nachytali s marihuanou 30. marca 2019, 14:07

Carmelo Chiaramonte sa objavil aj v televíznych reláciách a patrí medzi populárnych šéfkuchárov vo svojej krajine. Pracuje v obľúbenom 4-hviezdičkovom hoteli, tento druh propagácie jeho mena mu však s najväčšou pravdepodobnosťou v kariérnom raste nepomôže. 

Zatiaľ nie je isté, aký trest experimentálnemu kuchárovi hrozí, všetky obvinenia však odmietol. Z väzby bol zatiaľ prepustený a na vznesenie obvinenia si počká na slobode. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Oranfrizer (@oranfrizer),

Domov
Zdieľať
Diskusia