Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. septembra 2019, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus má na konte najväčší koncert v histórii slovenského rapu, Chris Brown píše zúfalé komentáre pod fotku Rihanny

REFRESHER REFRESHER+ RIHANNA RYTMUS
Uložiť Uložené

Sleduj najnovšie Freshnews, v ktorých sme opäť zhrnuli novinky z domova aj zo sveta.

Počas uplynulých pár dní bolo opäť veselo. Slovenskú rapovú scénu si po dvoch rokoch podmanil ďalším vystúpením so symfonickým orchestrom Rytmus, tentokrát však bola jeho show ešte veľkolepejšia a nákladnejšia. 40-metrovú LED obrazovku a špeciálny stage si nakoniec musel uhradiť sám, ani to mu však nezabránilo v tom, aby pred viac ako 7-tisíc fanúšikmi na futbalovom štadióne predviedol emotívne vystúpenie, na aké sa nezabúda. 

Hudobných nadšencov vo svete pobúril Chris Brown, ktorý pod fotku Rihanny napísal zúfalý komentár desať rokov po tom, čo ju brutálne fyzicky napadol. Do dnešného už na jeho nemiestny komentár reagovalo približne 70-tisíc ľudí, ktorí chcú, aby dal populárnej speváčke navždy pokoj. 

V najnovších Freshnews sa pozrieme aj na novinky okolo aktivistky Grety, čo sa udialo vo svete filmov a čo sa tentokrát NASA naozaj nepodarilo. Dozvieš sa, ako dopadol nájazd na Area 51 a kde vyrastie nová najvyššia budova v Česku. 

Odporúčané
Najdrahšie a najveľkolepejšie vystúpenie v slovenskom rape: Rytmus so symfonickým orchestrom opäť prepisovali rekordy (Report) Najdrahšie a najveľkolepejšie vystúpenie v slovenskom rape: Rytmus so symfonickým orchestrom opäť prepisovali rekordy (Report) 23. septembra 2019, 17:57
Domov
Zdieľať
Diskusia