Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2019, 17:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Anna a Elsa odhaľujú magické tajomstvá a svoju minulosť. Úžasný trailer pre Frozen 2 sľubuje animák roku

Anna a Elsa odhaľujú magické tajomstvá a svoju minulosť. Úžasný trailer pre Frozen 2 sľubuje animák roku
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Anna, Elsa a ich priatelia sa vydajú na cestu za záchranou svojich životov a spoznania pravdy o minulosti.

Nezdá sa, že by ubehlo už 6 rokov od premiéry Frozen – Ľadového kráľovstva, že? Disney vedelo, že s pokračovaním sa nemusí ponáhľať. Môže sa s ním pekne vyhrať a pripraviť všetko pre to, aby dvojka opäť zasiahla srdcia miliónov divákov a hlavne detí všade po svete. Spoločnosť takto získala z jednotky neuveriteľné množstvo peňazí (hlavne na merchandisingu). 

Ubehlo tak 6 rokov a do kín sa blíži sequel, pri ktorom nám tvorcovia sľubujú, že sa nevydá len cestou potrebného pokračovania, ale aj o čosi hlbšieho a temnejšieho príbehu. Netreba sa obávať, stále pôjde o primárne rodinný film. Je však možné, že si v ňom nájde viac motívov aj staršia časť publika. Tomu nasvedčuje aj dnešný trailer. Každý si v dvojke nájde to svoje, no konečne sa bude dať povedať, že Frozen ukázalo poriadny príbeh.

Spolurežisérka Jennifer Lee navyše potvrdila, že Frozen 2 bude oveľa veľkolepejšie než jeho predchodca, pričom v pokračovaní dokonca opustíme kráľovstvo Arendelle a pozrieme sa aj do iných kútov sveta. Podľa trailerov môžeme povedať, že Elsa sa so svojimi priateľmi vydá na cestu za zistením pravdy. Nielen o svojej sile, ale aj minulosti a taktiež rodičoch. Zistia pri tom, že vo svete je oveľa viac mágie, ako si predstavovali. 

Tešiť sa tiež môžeme na úplne nové a originálne piesne, ktoré dostala na starosť dvojica Robert Lopez a Kristen Anderson-Lopez. Okrem Jennifer Lee snímku režíruje aj Chris Buck (obaja stoja za jednotkou), pričom postavám opäť prepožičajú svoje hlasy Idina MenzelKristen BellJonathan Groff a Josh Gad. No pridá sa ešte Sterling K. Brown či Evan Rachel Wood

O scenár sa tentokrát okrem Jennifer Lee postarala aj Allison Schroeder (spoluscenáristka Christopher Robin). Slovenská aj česká premiéra je plánovaná na 21. novembra (listopad) 2019. Viac informácií sa o pokračovaní tohto očakávaného animáku dočítaš v nasledujúcom vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia