Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2019, 18:21
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Mladíkovi zo Záhoria našli v dome desiatky dávok pervitínu a marihuany. Hrozí mu až 15 rokov za mrežami

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Variť pervitín a pestovať marihuanu mal už niekoľko rokov.

Národná protizločinecká jednotka zasahovala na Záhorí priamo v rodinnom dome, kde býva 27-ročný Ján. Ten mal byť miestnym dílerom drog. Jednotka mu počas protidrogovej akcie pri domovej prehliadke v Lakšárskej Novej Vsi zaistila množstvo pervitínu a marihuany.

O celom prípad informuje Polícia Slovenskej republiky na oficiálnej facebookovej stránke. Ján mal údajne drogy predávať konečným užívateľom. Zaistených drog bolo toľko, že by sa z nich dalo vyrobiť desiatky dávok.

Odporúčané
Iba 16-ročný Slovák díloval marihuanu, tak mu policajné komando nabehlo do domu Iba 16-ročný Slovák díloval marihuanu, tak mu policajné komando nabehlo do domu 11. apríla 2019, 12:25

Variť pervitín a pestovať marihuanu mal už niekoľko rokov. Jánovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody za obzvlášť závažný zločin 10 až 15 rokov.

Obvineniu a zaisteniu omamných látok sa nevyhol ani jeden z jeho odberateľov, 38-ročný Marek z neďalekej obce Rohožník, u ktorého muži zákona zaistili počas domovej prehliadky už nasušenú marihuanu, ktorú mal pestovať.

Vyšetrovateľ už obvinil dve osoby z drogovej trestnej činnosti. „V prípade dokázania viny hrozí Jánovi za obzvlášť závažný zločin 10 až 15 rokov, Marekovi za zločin 3 -až 10 za mrežami. Vyšetrovateľ žiada ich väzbu,“ píše polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia