Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2019, 14:01
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Youtuber sa počas reportáže z nájazdu na Area 51 snažil dostať do základne vtipným Naruto behom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Z youtubera je teraz hviezda internetu.

Ako sme ťa už infomrovali na mieste známej americkej základne Area 51, nachádzajúcej sa v nevadskej púšti sa včera v skorých ranných hodinách miestneho času zhromažďovali konšpirátori, nadšenci a youtuberi. Akcia skončila ale fiaskom, kým na internete účasť potvrdili milióny ľudí, priamo na mieste sa ich zišlo len niekoľko desiatok.

Odporúčané
Nájazdníci do Area 51 sa zhromaždili pred vojenskou základňou. Pátranie po mimozemšťanoch streamovali naživo Nájazdníci do Area 51 sa zhromaždili pred vojenskou základňou. Pátranie po mimozemšťanoch streamovali naživo 20. septembra 2019, 15:28

Niektorí sa snažili odhaliť tajomstvá vlády Spojených štátov a vypátrať mimozemšťanov, iní sa prišli len odfotiť v bizarných kostýmoch a zdokumentovať priebeh do videa na svoj YouTube kanál. O pozornosť bojoval aj neznámy muž, ktorý sa počas živého vysielania televízie KTNV rozbehol v pozadí reportéra vtipným Naruto behom smerom do americkej základne.

Portálu LADbible sa podarilo človeka identifikovať. Ide o youtubera, vystupujúceho pod menom Elixir, ktorý tvrdí, že sa na nájazd dlho pripravoval a dokonca sa nechal počuť, že niektorým sa údajne napokon podarilo vojsť do zakázaného územia nevadskej púšte, no takmer nik o tom nevie. Toto tvrdenie však nechcel nijako bližšie špecifikovať.

Odporúčané
Miliónový nájazd na tajnú základňu Area 51 nakoniec dopadol ako menší karneval so 75 ľuďmi, bránu sa nikto nepokúsil preraziť Miliónový nájazd na tajnú základňu Area 51 nakoniec dopadol ako menší karneval so 75 ľuďmi, bránu sa nikto nepokúsil preraziť 21. septembra 2019, 9:52

Youtuber sa počas reportáže z nájazdu na Area 51 snažil dostať do základne vtipným Naruto behom
Zdroj: YouTube (Elixir)

„Dopočul som sa, že v oblasti 51 sa skrývajú mimozemšťania. Keďže mám doma osamelú akváriovú rybičku, rozhodol som sa, že jej jedného prinesiem, aby sa mala s kým hrať,“ hovorí youtuber.

Odporúčané
Utekaj rýchlejšie ako ich guľky či nájazd na mimozemský zadok. Vtipné transparenty pred Area 51 bavia internet Utekaj rýchlejšie ako ich guľky či nájazd na mimozemský zadok. Vtipné transparenty pred Area 51 bavia internet 20. septembra 2019, 21:36

Údajne kvôli nájazdu tvrdo trénoval niekoľko týždňov, aby sa mu podarilo vstúpiť do zakázaného územia. Svoj Naruto beh zdokonaľoval vďaka tréningom na púšti tak, aby sa "vyhol paľbe americkej armády". Elixir tiež dodal, že o 2:59 ráno tam bolo len 50 ľudí. Čakal, že o tretej dorazia zvyšné dva milióny, ktoré potvrdili na Facebooku svoju účasť.

Domov
Zdieľať
Diskusia