Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2019, 9:52
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Miliónový nájazd na tajnú základňu Area 51 nakoniec dopadol ako menší karneval so 75 ľuďmi, bránu sa nikto nepokúsil preraziť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Facebookovu udalosť potvrdili milióny, ukázalo sa pár desiatok.

O všetkom sme ti už hovorili, v krátkosti si to však zopakujme. Známa americká základňa Area 51 je zahalená rúškom tajomstva. Mnohí si myslia, že práve tam americká vláda skrýva dlhé roky mimozemšťanov.

Odporúčané
Nájazdníci do Area 51 sa zhromaždili pred vojenskou základňou. Pátranie po mimozemšťanoch streamovali naživo Nájazdníci do Area 51 sa zhromaždili pred vojenskou základňou. Pátranie po mimozemšťanoch streamovali naživo 20. septembra 2019, 15:28

Včera bolo stretnutie tých, ktorí chceli tajomstvo odhaliť priamo na mieste. Celé to začalo udalosťou na Facebooku, kde svoju účasť potvrdili milióny ľudí.

 

Miliónový nájazd na Areu 51 nakoniec dopadol ako menší karneval so 75 ľuďmi, bránu sa nikto nepokúsil prejsť
Miliónový nájazd na Areu 51 nakoniec dopadol ako menší karneval so 75 ľuďmi, bránu sa nikto nepokúsil prejsť Zdroj: twitter/aleula1

Dalo sa predpokladať, že mnohí udalosť vnímajú ako vtip, no tisícky ľudí nájazd na základňu skutočne plánovali.

Ukázalo sa, že všetky obavy boli úplne zbytočné, informuje BBC. Nakoniec prišlo k hlavnej bráne len 75 ľudí a ani jeden človek nebol dosť odvážny. Nikto sa dovnútra ani nepokúšal dostať.

Treba však povedať, že dvaja ľudia sa dostali do problémov so zákonom a zatkli ich.  Nevieme, prečo zatkli ženu. Muž sa previnil tým, že močil blízko vstupu do areálu.

Nájazd dopadol nakoniec, ako malá oslava, stretnutie nadšencov, či karneval. V rukách držali transparenty a na sebe mali rôzne kostýmy.

Domov
Zdieľať
Diskusia