Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2019, 15:28
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Nájazdníci do Area 51 sa zhromaždili pred vojenskou základňou. Pátranie po mimozemšťanoch streamovali naživo

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V oblasti Area 51 sa už nachádzajú stovky ľudí s transparentami a prezlečení do skutočne bizarných kostýmov.

Konečne prišiel deň D. Jedna z najbizarnejších udalostí tohto roka, ktorá už pred dvomi mesiacmi doslova ovládla internet, sa koná práve dnes. Všetko to začalo vtipnou a spočiatku nevinnou udalosťou na Facebooku, ktorá však prerástla až do masívnej a globálnej akcie. Svoju účasť potvrdilo viac ako 2 milióny ľudí.

Odporúčané
Policajti zatkli youtubera, ktorý sa snažil dostať do vojenskej základne Area 51 Policajti zatkli youtubera, ktorý sa snažil dostať do vojenskej základne Area 51 13. septembra 2019, 20:36

Reč je o nájazde do známej americkej základne Area 51, nachádzajúcej sa v nevadskej púšti v Las Vegas, v ktorej sa za posledné hodiny zhromažďuje stále viac a viac ľudí s túžbou odhaliť všetky tajomstvá vlády Spojených štátov. Predovšetkým však chcú vypátrať mimozemšťanov. Tých podľa mnohých občanov majú úrady schovávať práve na tomto tajuplnom mieste.

Aj napriek tomu, že na pôdu utajenej americkej základne je prísny zákaz vstupu, ľudia sa tu už od skorých ranných hodín miestneho času stretávajú a priebeh udalosti dokonca vysielajú naživo prostredníctvom YouTubu či Twitchu.

Na záberoch z livestreamov je vidieť, že aj napriek účasti to niektorí návštevníci myslia len ako žart. Mnohí z nich sú opití a prezlečení do skutočne bizarných kostýmov. Jeden z účastníkov si kvôli nájazdu zaobstaral magickú Thanosovu rukavicu, známu z Fantasy ságy Avengers, ďalší má v ruke zvon do záchoda a nechýbajú ani rôzne prvky z alobalu proti mimozemšťanom.

Aktuálne sa na mieste nachádza niekoľko desiatok ľudí s transparentami v rukách. Niektorí sa prišli len odfotiť pri bráne fenomenálnej základne, iní zas majú skutočne v pláne odhaliť tajomstvá americkej vlády.

Na rôznych miestach v okolí sa organizujú hudobné festivaly, ktoré by mali prebiehať počas celého víkendu. O jeden z nich sa postaral aj Matty Roberts, samotný zakladateľ dvojmiliónovej facebookovej udalosti. Tú však sociálna sieť neskôr odstránila z dôvodu porušenia komunitných noriem.

Policajné zložky majú v pláne zatknúť kohokoľvek, kto by sa pokúsil prejsť na prísne zakázané územie s názvom Area 51. Pri vstupnej rampe už od skorého rána stoja strážnici, ktorí v prípade núdze neváhajú zasiahnuť.

Niektorí horliví nájazdníci sa už stihli na sociálnych sieťach vyjadriť, že uprostred nevadskej púšte sú skutočne drsné podmienky. V blízkosti základne totiž nie sú takmer žiadne obchody s potravinami a aj hotelov je žalostne málo. Mnohí sú odkázaní len na svoje autá či stany.

Plán útoku

Domov
Zdieľať
Diskusia