Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2019, 20:36
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Policajti zatkli youtubera, ktorý sa snažil dostať do vojenskej základne Area 51

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na Instagrame napísal, že sa chystá do zakázanej oblasti.

Z tajnej základne americkej armády Area 51 sa stal v posledných mesiacoch obrovský fenomén. Môže za to podujatie na Facebooku naplánované na 20. septembra, ktorého sa chcú zúčastniť dva milióny ľudí. Vznikli desiatky vtipov, mnohí si z akcie uťahovali. Aj napriek tomu, že ide o žart, veľa ľudí to zrejme myslí vážne. A robí problémy už týždeň pred udalosťou. Tamojšia polícia zatkla 20-ročného holandského youtubera Tiesa Granziera a jeho pomocníka, píše Buzzfeed.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa TIES (@ties),

Policajti chalanov vypočúvali. V ich aute našli fotoaparáty, telefón, počítač a dron. Youtuber ukázal policajtom všetky materiály, ktoré natočil. Deň predtým, ako ho zatkli, pridal na Instagram fotku, kde napísal, že zamieri do Area 51 a na konci pridal emodži mimozemšťana. Podľa videí, ktoré nahrali, však neboli v zakázanej oblasti.

Odporúčané
Viac ako 500-tisíc ľudí chce vbehnúť do vojenskej základne Area 51. Internetový vtip prerástol do hromadnej iniciatívy Viac ako 500-tisíc ľudí chce vbehnúť do vojenskej základne Area 51. Internetový vtip prerástol do hromadnej iniciatívy 11. júla 2019, 12:21

Youtubera odoberá 740 000 ľudí, na Instagrame má 432 000 sledovateľov. Zatiaľ nevydal žiadne vyhlásenie ani video, kde by sa k situácii vyjadril. Policajtom povedal, že vie čítať aj písať po anglicky. Videli síce značky „Nevstupovať“, no vraj chceli zariadenie vidieť na vlastné oči.

Domov
Zdieľať
Diskusia