Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2019, 21:36
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Utekaj rýchlejšie ako ich guľky či nájazd na mimozemský zadok. Vtipné transparenty pred Area 51 bavia internet

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Stovky bláznov zhromaždených pred americkou základňou v nevadskej púšti sa domáhajú vlastnej spravodlivosti svojskými spôsobmi.

Účastníci dlho očakávaného nájazdu do známej americkej základne Area 51, nachádzajúcej sa v nevadskej púšti v Las Vegas, dnes niekoľko hodín odhodlane demonštrovali pred bránou utajeného letiska, patriaceho vláde Spojených štátov.

Na mieste sa dnes od skorých ranných hodín miestneho času zhromažďovali desiatky konšpirátorov a nadšencov s túžbou odhaliť všetky tajomstvá vlády Spojených štátov, no predovšetkým vypátrať mimozemšťanov.

Odporúčané
Nájazdníci do Area 51 sa zhromaždili pred vojenskou základňou. Pátranie po mimozemšťanoch streamovali naživo Nájazdníci do Area 51 sa zhromaždili pred vojenskou základňou. Pátranie po mimozemšťanoch streamovali naživo 20. septembra 2019, 15:28

Avizovaný bojový nájazd s veľkou armádou bežných ľudí, ktorí údajne nechcú, aby im hlavní predstavitelia štátu naďalej zatajovali fakty, sa však zmenil na bizarný a pomerne pokojný protest pred vstupnou rampou. Ten sa dokonca vysielal naživo prostredníctvom YouTubu či Twitchu, čo znamená, že si si ho mohol užiť z pohodlia domova aj ty.

Ak si tak urobil, určite ti neušlo ani to, že mnohí fanatici v nevadskej púšti mávali rôznymi tabuľami, na ktorých odkazovali všemožné správy. Neboli to však tradičné transparenty, aké poznáš zo slovenských pochodov a demonštrácii.

Išlo totiž o skutočne bizarné odkazy typu: Utekaj rýchlejšie ako ich guľky, Nájazd na mimozemský zadok či Zachráňme E.T.-ho z rúk vlády. Transparenty sa okamžite dostali na sociálne siete, kde si získali množstvo fanúšikov. Pozrime sa spoločne na to, ako vyzeral protestujúci dav držiaci tieto kreatívne bannery.

Domov
Zdieľať
Diskusia