Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2019, 22:03
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ragnar z Vikingov bojuje so svojou jednotkou proti 20-násobnej presile vojakov Vietkongu. Priprav sa na mrazivú vojnovú drámu

Ragnar z Vikingov bojuje so svojou jednotkou proti 20-násobnej presile vojakov Vietkongu. Priprav sa na mrazivú vojnovú drámu
Zdroj: Transmission Films
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Travis Fimmel v snímke Danger Close povedie skupinu vojakov, ktorá musí v priebehu vojny vo Vietname zápasiť o prežitie.

Filmy z obdobia vietnamskej vojny nie sú pre milovníkov tohto žánru novinkou. V žiadnom z nich si však ešte doposiaľ nezahral charizmatický predstaviteľ slávneho vikinga Ragnara Lothbroka. Ten sa vo vojnovej dráme Danger Close prevtelí do postavy majora Harryho Smitha veliaceho približne stovke neskúsených vojakov z Austrálie a Nového Zélandu.

Ich protivníkom budú draví bojovníci vietnamského Vietkongu, ktorí sa proti skupine majora Smitha postavia vo viac než 20-násobnej presile. Film je natočený podľa bitky s názvom Battle of Long Tan, ktorej výsledok si môžeš veľmi ľahko vyhľadať aj na Google. Alebo sa skús nechať prekvapiť a radšej si pozri akciou nabitý trailer.

O réžiu filmu sa postaral Kriv Stenders (Red Dog) a scenár napísal Stuart Beattie. Okrem Travisa Fimmela uvidíš v snímke hercov, ako Luke Bracey, Daniel Webber, Alexander England, Aaron Glenane, Nicholas Hamilton, Myles Pollard, Matt Dordan, Anthony Hayes či Richard Roxburgh.

Diváci v Austrálii mohli v kinách Danger Close sledovať už od 8. augusta (srpen) 2019. Slovenská a česká premiéra nebola zatiaľ určená. Na IMDb sa snímka pri 768 hodnoteniach drží na slušných 8,2/10, zatiaľ čo na Rotten Tomatoes má od kritikov priemerný rating 6/10. Dáš jej šancu?

Ragnar z Vikingov bude so svojou jednotkou bojovať proti vyše 20-násobnej presile vojakov Vietkongu
Ragnar z Vikingov bude so svojou jednotkou bojovať proti vyše 20-násobnej presile vojakov Vietkongu Zdroj: Transmission Films
Domov
Zdieľať
Diskusia