Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2019, 20:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Samey krúži ulicou na Mercedese, cíti sa ako Nipsey Hussle. Ruky si podáva so svojím gangom

HUDBA HAHA CREW SAMEY
Uložiť Uložené

Člen Haha Crew vydáva ďalší videoklip zo svojho druhého albumového projektu XYZ.

Sameyov projeky XYZ zožal hneď po vydaní obrovský úspech, ocenili ho kolegovia zo scény aj množstvo poslucháčov. Za prvých pár dní nazbieral dohromady milión prehratí skladieb na streamovacích službách a svoje miesto si nájde aj v rebríčkoch.

Ešte pred tým, ako príde na rad turné po slovenských a českých mestách, sme sa dočkali ďalšieho videoklipu, ktorý tentokrát dostáva skladba Ruky

Podľa očakávaní ide o klasickú reprezent záležitosť, ktorá trefne dotvára atmosféru boombapovej skladby o sídlisku, ulici a najbližších priateľoch. O tvorbu sa podobne ako v predošlom prípade pri Ferrari Mindset postaral Benjamin Buttler so svojím tímom. Vizuál sa nesie v podobnej atmosfére, nechýbajú v ňom ani členovia FCK THEM.

Už o pár dní uzrie svetlo sveta aj náš rozhovor so Sameyom, v ktorom sa dozvieš čosi viac o albume, ale aj o záležitostiach mimo hudby. 

Odporúčané
Samey, Separ, Rytmus alebo P.A.T. podľa neho rapujú do kradnutej hudby. Kto má pravdu? (Rozhovor) Samey, Separ, Rytmus alebo P.A.T. podľa neho rapujú do kradnutej hudby. Kto má pravdu? (Rozhovor) 15. septembra 2019, 11:13
Domov
Zdieľať
Diskusia