Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2019, 10:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Luisa opisuje svoje panické ataky, kým sa vozí v pohrebáku. V klube skúša KPR a drogy

HUDBA LUISA
Uložiť Uložené

Raperka Luisa hosťuje na albume českého rapera Viktora Sheena, ktorý vydáva temný videoklip ku skladbe Cizí sny.

Raperka Luisa je hosťom na skladbe Viktora Sheena z jeho zatiaľ posledného albumu, ktorý uzrel svetlo sveta už pred dlhším časom. Teraz sme sa dočkali aj sľubovaného sprievodného vizuálu. Ten sa podobne ako samotný track nesie v temnej atmosfére, ako rekvizity využili tvorcovia truhlu a pohrebné auto. Réžiu si v tomto prípade zobral na starosti Luboš Rezler so svojím početným tímom. 

Členka Comebackgangu na svojom instagramovom účte objasnila, že v texte opisuje svoje panické ataky, a tak len potvrdzuje povesť interpretky, ktorá si ešte stále môže dovoliť rapovať v prvom rade o sebe a aj napriek tomu zaujať. Práve to ju dlhodobo od zvyšku kolegýň odlišuje najviac. 

Aktuálny projekt Viktora Sheena Černobílý svět si bez pochýb zaslúži pozornosť aj slovenského publika. Podobne ako chalani z Milion Plus, aj on ma ako reprezentant novej vlny vlastný a veľmi charakteristický štýl, je čoraz melodickejší a vymyká sa všetkému, čo sme doteraz počuli.

Odporúčané
Možno skončí na dne, možno sa obesí ako Legasov. Pil C si zašíva krvavé rany na tvári od Viktora Sheena Možno skončí na dne, možno sa obesí ako Legasov. Pil C si zašíva krvavé rany na tvári od Viktora Sheena 28. augusta 2019, 20:27
Domov
Zdieľať
Diskusia