Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2019, 20:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Možno skončí na dne, možno sa obesí ako Legasov. Pil C si zašíva krvavé rany na tvári od Viktora Sheena

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Pil C avizuje vydanie tretieho sólového projektu prvou skladbou s videoklipom a dáva na známosť, že album uzrie svetlo sveta 28. októbra.

Pil C sa naposledy prihlásil o slovo albumom ešte v roku 2017. Od tohto momentu si dal skoro dvojročnú pauzu, počas ktorej sa fanúšikovia dočkali len niekoľkých hosťovačiek. V prípade, že hlavu Comebackgangu sleduješ na Twitteri, tak už určite vieš, že jeho tretie štúdiové sólo sa nezadržateľne blíži, dôkazom čoho je aj dnešná novinka. Ide o prvú plnohodnotnú ukážku z projektu so zatiaľ neznámym názvom. 

Track nesie názov RBMK a Pil C v ňom viackrát spomína odkazy na seriál, ktorý sa stal v našich končinách populárnym ešte v prvej polovici roka. Obzvlášť kladne hodnotíme prítomnosť Viktora Sheena, ktorý rovnako doručil zopár referencií a do netradičnej hudby od Special Beatza chalani doručili banger, ktorý bude fungovať aj v kluboch. 

Odporúčané
Pil C je späť. Dissuje produkty Chart Show, kým nie je Apple Pay, platí zlatou kartou Pil C je späť. Dissuje produkty Chart Show, kým nie je Apple Pay, platí zlatou kartou 11. marca 2019, 1:25

Podobne ako v prípade predošlého projektu, aj tentokrát predstavuje Pil C komplikovanejší videoklip, ktorý vznikal okrem iného aj v Chorvátsku. O jeho tvorbu sa postarala šikovná kreatívna dvojica Mystika Produkt a my ešte samotnému vzniku dáme priestor v osobitnom článku. Nechýbajú charakteristické masky, opäť máme možnosť vidieť aj Naty Kerny a vedľajšiu úlohu zvládol aj producent skladby. 

Z popisu videa vieme, že album by mohol uzrieť svetlo sveta 28. októbra, resp. by vtedy mohol byť minimálne spustený predpredaj. Snáď sa ešte dovtedy dočkáme aspoň jednej ukážky, nechajme sa však prekvapiť. 

Odporúčané
V slovenskom hudobnom priemysle sa točia milióny eur. Zarábajú viac raperi alebo interpreti pre deti? V slovenskom hudobnom priemysle sa točia milióny eur. Zarábajú viac raperi alebo interpreti pre deti? 17. júla 2019, 16:00
Domov
Zdieľať
Diskusia