Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2019 o 10:11
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Luxusnému sídlu na grécky spôsob z ostrovu Mykonos dominuje biela

Luxusnému sídlu na grécky spôsob z ostrovu Mykonos dominuje biela
Zdroj: Slovakia Sotheby's International Realty
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Dovolenkový raj odkrýva nehnuteľnosť ako vystrihnutú z magazínu o luxusnom bývaní.

Každý, kto sleduje profily známych tvári na Instagrame, vie, že Mykonos bol v priebehu leta mimoriadne vyhľadávanou destináciou, v ktorej vzniklo množstvo skvelých fotografií. 

Aspoň virtuálne sa na grécky ostrov vyberieme aj my za účelom bližšieho preskúmania luxusného bývania na miestny spôsob. Ide pritom o nehnuteľnosť s výmerou 770 metrov štvorcových s 8 spálňami, nekonečným bazénom a výhľadom na hladinu Stredozemného mora.

Samotná rezidencia sa nesie v štýle gréckej architektúry, ktorej hlavnou dominantou je biela a oblé zakončenie rohov, pričom ukážkovo korešponduje s okolitou prírodou plnej kopcov. Vila je dispozične rozdelená na 2 podlažia, pričom z oboch je možný prístup aj do vonkajšej časti, či už k spomínanému bazénu alebo na záhradu rozprestierajúcu sa na takmer 10 000 metroch štvorcových.  

Jednoduchú krásu interiérových priestorov podčiarkuje použitý nábytok a zariadenie s dôrazom na drevené prvky, ktoré majiteľov neomrzia ani po rokoch.  Lepšiu predstavu o rezidencii s názvom Meravigliosa vzdialenej len pár desiatok metrov od piesočnatej pláže si už ale môžeš urobiť prostredníctvom nasledujúcich pohľadov plných slnka. 

Plocha pozemku: 9 670 metrov štvorcových 

Plocha nehnuteľnosti: 770 metrov štvorcových 

Cena: Na vyžiadanie (kontakt

Viac podobných nehnuteľností nájdeš na webe Slovakia Sotheby's International Realty.

Domov
Zdieľať
Diskusia