Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2019, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nahí Česi sa prechádali po móle na Fashion Weeku, komu Billie Eilish vulgárne vynadala?

REFRESHER BILLIE EILISH FRESHNEWS MERCEDES-BENZ PRAGUE FASHION WEEK REFRESHER+
Uložiť Uložené

Sleduj najnovšie Freshnews, v ktorých sa dozvieš všetko dôležité za uplynulých pár dní.

V najnovších Freshnews uvidíš nového moderátora, o ktorom ti však zatiaľ nemôžeme nič viac prezradiť. Dokonca sa môže stať, že ho už nikdy viac v žiadnom videu neuvidíš, nechajme sa prekvapiť. Sľúbiť ti však môžeme množstvo informácií a aktualít, ktoré sa udiali počas posledného týždňa.

Už tradične nechýbajú novinky z hudby, v rámci ktorých nás videoklipom prekvapil Hasan. Zo sveta sa ozývajú aj hlasy o tom, že do konca mesiaca ešte uzrie svetlo sveta gospelový album Kanyeho Westa, nie je však isté, či ním chce nahradiť Yandhi alebo si len skrátime čakanie. Kim Kardashian však už zverejnila trackist aj konkrétny dátum vydania. 

Nechýbajú ani novinky zo sveta hudby či technológií, viac sa však už ale dozvieš v samotnom videu. Na záver si ešte pripomenieme, ako čo si na aktuálne prebiehajúci Mercedes-Benz Prague Fashion Week obliekli známe osobnosti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia