Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2019, 11:58
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Ukrajinec nelegálne prekročil slovenské hranice na domácom lietajúcom stroji

ZAUJÍMAVOSTI UKRAJINA
Uložiť Uložené

Muž bol okamžite zaistený a predvedený na oddelenie policajného zboru.

Na východe Slovenska polícia v noci zaregistrovala zvláštny zvuk vychádzajúci z neznámeho lietajúceho objektu, ktorý pilotoval štátny príslušník Ukrajiny. Neidentifikovateľný stroj objavilo Riaditeľstvo hraničnej a cudzineckej polície (RHCP) Sobrance v katastrálnom území obce Lekárovce.

Informuje o tom Polícia Slovenskej republiky prostredníctvom Facebooku. Do pátrania po lietajúcom stroji boli vyslané hliadky Operačného strediska RHCP Sobrance a zapojili sa tiež pracovníci Stanice colného úradu Michalovce.

Odporúčané
Polícia kontroverznú kampaň s trhaním slúchadiel vymýšľala 20 minút. Odborník tvrdí, že mala črty hoaxu Polícia kontroverznú kampaň s trhaním slúchadiel vymýšľala 20 minút. Odborník tvrdí, že mala črty hoaxu 28. augusta 2019, 19:24

V skorých ranných hodinách sa štátnym orgánom podarilo na poli medzi obcami Jenkovce a Bežovce zaistiť po domácky vyrobený lietajúci motorový dopravný prostriedok. Ten pilotoval neznámy Ukrajinec, ktorý mal namierené do vnútrozemia Slovenskej republiky.

„Mužovi bola obmedzená osobná sloboda a bol predvedený na oddelenie. V prípade sa aktuálne vykonávajú úkony v súvislosti s neoprávneným prekročením vonkajšej hranice,“ uviedla na sociálnej sieti polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia