Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2019, 9:40
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Herečka sa pokúsila pobozkať Brada Pitta, ľudia hovoria o sexuálnom obťažovaní

Herečka sa pokúsila pobozkať Brada Pitta, ľudia hovoria o sexuálnom obťažovaní
Zdroj: TASR/AP/Michael Sohn
FILMY A SERIÁLY BRAD PITT ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD
Uložiť Uložené

Pittova herecká kolegyňa zjavne neuspela.

FoxNews a ďalšie zahraničné médiá stihol zaujať fotografický záber z londýnskej premiéry Tarantinovej novinky Vtedy v Hollywoode (Once Upon a Time in Hollywood), na ktorom sa Lena Dunham snažila pobozkať hviezdneho Brada Pitta.

33-ročná Dunham, známa napríklad zo seriálu Girls, sa už v minulosti priznala k tomu, že sa so slávnym Pittom snažila pri natáčaní flirtovať, čo potvrdila aj svojím statusom na Twitteri.

Záujem bol však v tomto prípade zjavne iba jednostranný, a preto zrejme vznikla spomínaná fotografia, pri ktorej sa Dunham snaží pobozkať Pitta bez akejkoľvek odozvyNiektorí užívatelia stihli taktiež na sociálnych sieťach poznamenať, že keby bola situácia opačná, podobné konanie by mohlo byť označené za obťažovanie.

Odporúčané
Bullet Train je akčná jazda, na ktorú nezabudneš. David Leitch nakrútil jeden z najlepších filmov roka (Recenzia) Bullet Train je akčná jazda, na ktorú nezabudneš. David Leitch nakrútil jeden z najlepších filmov roka (Recenzia) 4. augusta 2022, 16:30

Tarantinovemu najnovšiemu prírastku, kde Pitt stvárňuje jednu z hlavných postáv, sa po finančnej stránke zatiaľ mimoriadne darí. Ako sme ťa nedávno informovali, Vtedy v Hollywoode sa stal najúspešnejším Tarantinovým filmom počas premiérového víkendu. Slovenskej a českej premiéry sa dočkáme 15. augusta 2019. Viac sa o filme dočítaš tu.

Pokus o neúspešné flirtovanie s Bradom Pittom na premiére Vtedy v Hollywoode bol zvečnený na fotografii
Pokus o neúspešné flirtovanie s Bradom Pittom na premiére Vtedy v Hollywoode bol zvečnený na fotografii Zdroj: Dave J Hogan/Getty Images
Domov
Zdieľať
Diskusia