Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2019, 7:13
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Na kúpalisku omylom vytvorili cunami. Zranilo sa viac ako 30 ľudí

ZAUJÍMAVOSTI KÚPALISKO
Uložiť Uložené

Niektoré deti dokonca po zrážke s vlnou upadli do bezvedomia.

Návštevníci čínskeho aquaparku zažili kvôli mechanickej chybe zamestnancov hotovú hrôzu. V bazéne s umelými vlnami, kde sa v tom čase nachádzalo veľké množstvo ľudí, a prevažne detí, sa umelo vytvorilo cunami, ktoré zranilo viac ako 30 osôb

O celom incidente informoval čínsky portál Sohu. Bazén s umelými vlnami, ktoré vodný svet využíva aj na surfovanie, bol plný malých detí v čase, kedy zamestnanci pochybili. Namiesto klasických vĺn s úrovňou 4, využívanou za bežných okolností, omylom zapli hotové cunami s úrovňou až 9.

Všetci prítomní začali zdesene kričať a rodičia zranených detí sa okamžite rozutekali za svojimi ratolesťami. Na videu od jedného zo svedkov je dokonca zachytené aj to, ako niektorí upadli do bezvedomia a tých museli na zemi preberať.

Vlna dokonca zasiahla aj ľudí mimo bazéna. Našťastie však nedošlo k žiadnym vážnym úrazom. Zranilo sa však viac ako 30 ľudí a väčšina z toho boli deti. Chyba v aquaparku bola ihneď opravená. 

Domov
Zdieľať
Diskusia