Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2019, 14:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bývalá milenka Tomiho Popoviča vymazala spevákovi z YouTube letný hit s Majkom Spiritom. Túto situáciu poznajú aj Zrebný a Frlajs

HUDBA
Uložiť Uložené

Skladba Stále mladí už bola v YouTube Trendoch na treťom mieste, keď sa bývalá milenka Tomiho Popoviča rozhodla vymazať ju.

Tomi Popovič sa pred pár týždňami vrátil ku aktívnej tvorbe na Slovensku, najprv pomohol Rytmusovi vydať jeden z neho nasilnejších odkazov a následne vydal aj vlastný letný hit s názvom Stále mladí. Ide o klasickú záležitosť do horúcich dní, kde v klipe tancujú obnažené dievčatá pri bazéne. 

Aj vďaka hosťovačke Majka Spirita sa novinka okamžite uchytila a v YouTube Tendoch veľmi rýchlo dosiahla 3. miesto a 90-tisíc views. V tomto momente sa však rozhodla z neznámych dôvodov Tomimu pomstiť bývalá milenka. 

Spevák v príspevku na svojich sociálnych sieťach vysvetľuje, že mala prístup ku jeho e-mailu a tým pádom aj ku účtu na YouTube, keďže ich mal navzájom prepojené. Tvrdí, že exmilenke nikdy neublížil, nerozumie, prečo to spravila a ospravedlňuje sa Majkovi Spiritovi za komplikácie. Video je už opäť dostupné na Tomiho oficiálnom kanáli a zbiera desiatky tisíc pozretí. 

S touto situáciou sa stotožnili aj Zrebný a Frlajs, ktorí Tomiho podporili v komentároch

Bývalá milenka Tomiho Popoviča vymazala spevákovi z YouTube letný hit s Majkom Spiritom. Túto situáciu poznajú a Zrebný a Frlajs
Bývalá milenka Tomiho Popoviča vymazala spevákovi z YouTube letný hit s Majkom Spiritom. Túto situáciu poznajú a Zrebný a Frlajs

Domov
Zdieľať
Diskusia