Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. júla 2019, 8:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenský raper AstralKid22 vzdáva poctu Lil Peepovi a dúfa, že skape ako G

HUDBA
Uložiť Uložené

Dočkali sme sa aj videoklipu z Florencie a oznámenia sólového projektu.

 

AstralKid22 už niekoľko trackov nie je len producentom a tvorcom klipom, ale aj interpretom, ktorý zvolil odlišnú cestu a najmä zvuk v porovnaní so svojimi kolegami. Pod ConspiracyFlat Studio zásobuje fanúšikov novými vecami v pravidelných intervaloch a novinka uzrela svetlo sveta aj včera. 

Track dostáva názov RIP Peep a nesie sa v pochmúrnej atmosfére. AstralKid22 vzdáva poctu zosnulému raperovi Lil Peepovi a vo videoklipe z Florencie inscenuje vlastnú smrť. Ide o prvú skladbu, kde sa člen ConspiracyFlat objavuje úplne sám, zároveň v jeho réžii vznikla aj hudobná produkcia a taktiež strih vizuálu. 

Pred pár dňami na svojom oficiálnom instagramovom účte prezradil, že po niekoľkých ďalších singloch chce na začiatku jesene vydať aj celistvý projekt, na ktorom by sme mohli počuť aj atraktívnych hostí. 

Odporúčané
Luisa a AstralKid22 chcú len kľud, lóve na weed a chlast. Sleduj nový videoklip Luisa a AstralKid22 chcú len kľud, lóve na weed a chlast. Sleduj nový videoklip 8. júna 2019, 17:34
Domov
Zdieľať
Diskusia