Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2019, 17:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Luisa a AstralKid22 chcú len kľud, lóve na weed a chlast. Sleduj nový videoklip

HUDBA LUISA
Uložiť Uložené

Polovica Conspiracy Flat a členka Comebackgangu prichádzajú s novinkou KLUD.

Prednedávnom sme písali o novom mene v slovenskom rape, ktoré sa teší aj podpore od populárnych kolegov. AstralKid22 je autorom viacerých tohtoročných úspešných vizuálov, neobyčajnou atmosférou teraz prispieva aj ako interpret. Prednedávnom zároveň ohlásil oficiálnych odchod z Comebackgangu, kde spoločne s Kruelom pôsobili ako producentské a DJské duo ConspiracyFlat.

Debut s názvom Zlatí sa teší veľkému úspechu a inak tomu pravdepodobne nebude ani v prípade aktuálnej novinky KLUD. Na nej hosťuje aj súčasná raperka z CBG Luisa, čo len podčiarkuje, že sa chalani rozišli s týmto zoskupením v dobrom. 

Aj táto vec vychádza pod ConspiracyFlat Studio, kde vznikla samotná hudobná produkcia. O klip sa postaral Tibor Kuna a master zastrešil už tradične D.Kop, ktorý má na svedomí súčasný zvuk väčšiny umelcov novej vlny. 

Odporúčané
Slovenskí interpreti vrátane Separa a Dameho podporujú nový talent. Toto je AstralKid22 a jeho rapový debut Slovenskí interpreti vrátane Separa a Dameho podporujú nový talent. Toto je AstralKid22 a jeho rapový debut 19. mája 2019, 10:30
Domov
Zdieľať
Diskusia