Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2019, 18:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aj Rytmus môže byť mimo rytmu: Počúvaj skladby Kým neskapem, Pozor a Dobré veci naživo s Opoštáris band

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Rytmus sa vracia do štúdia s Opoštáris band a fanúšikov sa pýta, či by si vedeli predstaviť aj takýto album v spolupráci s talentovanými hudobníkmi.

Rytmus sa skoro presne po roku vracia ku sérii Mimo Rytmu, v rámci ktorej zatiaľ uzrel svetlo sveta len jeden diel, všetko však nasvedčuje tomu, že by ich teraz mohlo byť viac. V druhom pokračovaní za sprievodu muzikantov z Opoštáris Band naživo a bez efektov spoločne odohrali skladby Kým neskapem, Pozor a Dobré veci. 

Ide o krátky približne 5-minútový prierez Rytmusovou tvorbou, pričom mu na nástrojoch pomohla aj trojica Eugen Vizváry, Dávid Hodek a Richard Csino. Člen Kontrafaktu sa už skôr nechal počuť, že by chcel spraviť celistvý projekt aj s týmto chalanmi, teraz je však podľa všetkého na rade album s Egom a Anysom, na ktorý všetci čakáme už veľmi dlho.

Vieme však, že Rytmus vždy pristupoval k tvorbe pocitovo, necháme sa teda prekvapiť. Dobrou správou je, že rok 2019 má v pláne zasvätiť hudbe a trávi viac času v štúdiu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia