Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
9. júna 2019, 17:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kde si dáš v Banskej Bystrici najlepší burger, langoš alebo nadupané raňajky?

GASTRO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Foodbloger Čoje a naša moderátorka Deniska sa vybrali do Banskej Bystrice zistiť, ako je na tom lokálna gastronómia.

 

S foodblogerom Čojem sme už navštívli napríklad Trnavu alebo Košice a tentokrát sme sa rozhodli zmapovať možnosti reštaurácií v Banskej Bystrici. Toto nádherné mesto ponúka hneď niekoľko zaujímavých možností a dobrou správou je, že si môžeš dať kvalitné jedlo z viacerých kútov sveta a taktiež aj veľa dobrôt príznačných pre našu oblasť.

S výberom prevádzok sme si nechali poradiť na našom Instagrame, ktoré sa vo väčšine prípadov do veľkej miery opakovali. Mali sme možnosť ochutnať burgre, pad thai ale aj langoš a taktiež ideálne raňajkové menu. 

Vo všeobecnosti platí, že Banská Bystrica má čo ponúknuť a na svoje si prídu zástancovia tradičnej kuchyne aj gastronomických trendov. Do komentárov nám pokojne napíš, aké mesto by sme mali navštíviť ako ďalšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia