Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2019, 10:30
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ruská veterinárna klinika ponúka kastráciu neverných mužov zdarma. Reklamná tabuľa čelí kritike

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO
Uložiť Uložené

V Petrohrade sa jedna veterinárna klinika rozhodla zákazníkov zaujať netradičnou formou.

Kastrácia kocúra by ťa u istého petrohradského veterinára vyšla na 1000 rubľov (približne 13,7 €) a kastrácia mačky na 2500 rubľov (34,3 €). Okrem toho sa však miestna klinika rozhodla zaujať potenciálnych zákazníkov nevídaným spôsobom, a to konkrétne ponukou kastrácie neverných mužov bez akýchkoľvek poplatkov.

Niektorí obyvatelia Petrohradu sa nad konzervatívnou reklamou zrejme iba pousmiali, no iných takáto forma humoru veľmi nepobavila, a preto podali na veterinárnu kliniku sťažnosti. Nimi by sa mala už v blízkej dobe zaoberať petrohradská radnica, miestna kancelária asociácie reklamných agentúr a údajne aj protimonopolný úrad.

Odporúčané
Sú policajné psy hľadajúce drogy závislé? Tréner spolupracujúci s armádou aj Rytmusom nám prezradil viac (Rozhovor) Sú policajné psy hľadajúce drogy závislé? Tréner spolupracujúci s armádou aj Rytmusom nám prezradil viac (Rozhovor) 2. februára 2019, 13:43

Kritici reklamnej tabule ju označili za nevhodnú, urážlivú či dokonca diskriminačnú. Podľa ankety ruského portálu Rudis ale väčšina obyvateľov Petrohradu považuje reklamnú kampaň veterinárnej služby za úplne neškodnú. S informáciou prišla agentúra RIA Novosti.

Ilustračná fotografia

Ruská veterinárna klinika ponúka kastráciu neverných mužov zdarma. Reklamná tabula čelí kritike
Ruská veterinárna klinika ponúka kastráciu neverných mužov zdarma. Reklamná tabula čelí kritike Zdroj: TASR/AP Photo/The Santa Fe New Mexican, Ben Swan
Anketa:
Príde ti spomínaná reklama humorná alebo naopak nevhodná?
Pobavila ma
Je nevhodná
Pobavila ma
85 %
Je nevhodná
15 %
Domov
Zdieľať
Diskusia