Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2019, 9:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Smack rozdáva facky a päste hejterom na YouTube. V novom videoklipe si užíva v skákacom hrade

HUDBA
Uložiť Uložené

Sleduj nový videoklip z albumu P's a Love. Tentokrát na skladbu 1234, kde hosťuje aj Bílej Rus.

Smackov najnovší projekt P's a Love 2 robí bordel od prvého dňa od predčasného vydania počas minulého týždňa a zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že bude adeptom na album roka. Zároveň sa už strašnický král nechal počuť, že Terapia z roku 2017 bola len mixtape, resp. predohra pred skutočným albumom.

Dnes sme sa dočkali ďalšieho videoklipu, teda už v poradí piateho k tejto doske, pričom si už mohol vidieť vizuálne spracovanie trackov Intro, Flush, Crunk Jackpot s Yzom aj Skončila show s Sergeiom Barracudom.  

Tentokrát ide o vec 1234, kde hosťuje aj Bílej Rus. Keďže sa text týka hlavne toho, ako dokážu pracovať s nervami a čo im ich dokáže spôsobiť, ako jednu z lokácií si chalani vybrali skákací hrad, resp. zábavný park, aby celý výsledok mierne odľahčili. 

O klip sa postaral režisér Nikolas Rigo so svojim tímom a hudobnú produkciu doplnil M4XW311. Na záver už len dodáme, že už 24. mája sa bude konať pražský krst, na ktorom určite nemôžeš chýbať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia