Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Maisie Williams o sexe s Gendrym a nahote: Myslela som si, že si zo mňa tvorcovia iba uťahujú

Maisie Williams o sexe s Gendrym a nahote: Myslela som si, že si zo mňa tvorcovia iba uťahujú
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Predstavitelia Gendryho a Arye sa poznajú už dlhé roky a natáčanie spoločnej scény si vraj užili.

Pozor, spoilery!

Druhá epizóda 8. série sa venovala najmä vzťahom jednotlivých hrdinov, pričom najväčší krok v tomto bode urobili Arya s Gendrym. S ohľadom na miernu kontroverziu danej scény tvorcovia od HBO prostredníctvom Twitteru potvrdili, že postava Arye má v seriáli 18 rokov, a teda zábery z jej prvého sexu neprekročili žiadnu hranicu únosnosti.

Niektoré postavy chceli zažiť svoj prvý sex, ktorý predtým neokúsili, a iné sa opíjali a spievali piesne,“ opísal konanie kľúčových hrdinov showrunner David Benioff s odkazom na to, že pre mnohých z nich ide o poslednú noc v ich živote.

22-ročná herečka Maisie Williams pre portál Entertainment Weekly porozprávala rôzne detaily z natáčania danej scény. Spočiatku si myslela, že ide iba o „prank“ a tvorcovia si z nej teda uťahujú. Nečakaný sex v scenári jej showrunneri odôvodnili tým, že sa blíži koniec sveta, čiže nevideli dôvod na to, prečo nezakomponovať do príbehu aj takúto scénu.

Williams dostalo od tvorcov povolenie, aby v sexuálnej scéne odhalila zo svojho tela iba toľko, koľko sama uzná za vhodné. Herečka nepovažovala za podstatné, aby sa v danom zábere ukázala divákom celá, ale na letmé odhalenie pristúpila. 

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30

Bolo to veľmi zaujímave, pretože pre Aryu ide o naozaj blízky vzťah. Niečomu takémuto sa vyhýbala, nikdy sme v skutočnosti nevideli, že by sa viazala k podobnej emócii,“ odôvodnila Maisie opodstatnenie erotického záberu pre vývoj jej postavy.

31-ročný Joe Dempsie, predstaviteľ Gendryho, považoval túto skúsenosť za trochu zvláštnu, pretože Maisie Williams pozná už od jej mladého veku, kedy mala približne 11 či 12 rokov. Koniec koncov je už ale herečka dospelou ženou, a tak si mali natáčanie podľa jeho slov celkom užívať.

Domov
Zdieľať
Diskusia