Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2019, 18:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus sa pýta, prečo už dnes nikomu nevadí komercia a prečo už nie je potrebný talent na rap. Počúvaj Bengorovky 2

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

The most legendary skladba Prečo z albumu Bengoro dostáva pokračovanie a Rytmus v nej poukazuje na aktuálne dianie na Slovensku.

 

Rytmus je definitívne späť a už teraz je snáď každému jasné, že rok 2019 bude v rámci slovenskej hudby patriť práve jemu. Tak ako sľúbil v našom rozhovore, začal tráviť čas v štúdiu a po skladbe Som S5 servíruje ďalšiu novinku zo série Bengorovky.

Je snáď každému jasné, že týmto názvom sa vracia do doby svojich sólových začiatkov, ešte lepšou správou však je, že tento návrat cítime aj po hudobnej stránke. Druhé pokračovanie nesie názov Prečo 2 a viac snáď už ani dodávať netreba. Rytmus sa tentokrát pýta na aktuálne udalosti na Slovensku, v domácom rape a okolo neho, servíruje spevavý refrén a ak si dostal chuť pustiť si znovu Bengoro, tak sme v tom spolu. 

Hudobnú produkciu tentokrát doplnil Kingpin a my budeme zvedaví, čo si pre nás tretina Kontrafaktu v tomto roku ešte pripraví. Už čoskoro budú vonku aj nové Rapíky, teraz však samotná novinka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia