Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2019, 16:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus je späť s novou skladbou. Žije pre rap, stále točí keš a hudba je jeho fet

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Rytmus sa vracia s novou hudbou bez akéhokoľvek avizovania a hneď tvorbou, ktorá pripomína legendárny projekt Bengoro.

Od vydania albumu Krstný otec sa Rytmus objavoval prevažne na spoluprácach známych kolegov, no vlastnú tvorbu na chvíľu odložil na druhú koľaj, aj keď nám bolo vždy jasné, že na ňu nezanevrel. Ak si však pozorne počúval náš stále aktuálny rozhovor, tretina Kontrafaktu v ňom neraz naznačila, že má chuť tráviť čas v štúdiu a tvoriť nové veci, čo sa teraz stáva realitou.

Bez akéhokoľvek avizovania prichádza Rytmus s novinkou Som s5, ktorá je zároveň súčasťou novej série Bengorovky. Už po prvých tónoch ti bude jasné, prečo práve tento titul. Skladba totiž atmosférou aj beatom od j*blého Acemana pripomína práve obdobie okolo roku 2006, kedy uzrel svetlo sveta jeden z najlepších rapových projektov histórie slovenského rapu. 

Viac snáď dodávať nie je potrebné, uži si prvý singel po dlhej prestávke a očakávaj ďalšie veci. Už teraz nám je jasné, že rok 2019 bude po hudobnej stránke patriť aj Rytmusovi a otázkou ostáva, akým projektom to vyvrcholí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia