Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2019, 12:02
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vypnite si mobily alebo choďte preč, povedal na koncerte Childish Gambino fanúšikom, ktorí si len chceli urobiť fotku na Instagram

HUDBA
Uložiť Uložené

Hudobníka nebavia fanúšikmi s mobilmi nad hlavami.

Childish Gambino zažil fenomenálny rok 2018 a na vlne úspechu surfuje doteraz. Na festivale Coachella nedávno odpremiéroval svoj nový film s Rihannou Guava Island a okrem toho bol jedným z headlinerov celej udalosti, takže mal šancu sprostredkovať fanúšikom ten najväčší zážitok.

Odporúčané
Filmová láska Rihanny a Childish Gambina je vonku. Guava Island sa teší obrovskému úspechu Filmová láska Rihanny a Childish Gambina je vonku. Guava Island sa teší obrovskému úspechu 13. apríla 2019, 18:56

Na pódium si so sebou priniesol vlastný gospelový zbor a fanúšikom hneď povedal, že nejde o koncert v pravom slova zmysle, ale o kostol. V kostole sa mobily nepoužívajú, takže Gambino vyhlásil, aby všetci vypli svoje telefóny.

„Ak ste si prišli vypočuť svoju obľúbenú pesničku, mali by ste ísť domov a urobiť to. Ak ste sem prišli len na to, aby ste si urobili fotky na Instagram, mali by ste odísť dozadu a urobiť tak hneď teraz,“ povedal do mikrofónu.

Napokon zakričal, že všetci musia hudbu naplno precítiť, pretože Gambino sa na pódiu cíti ako doma a dnes je to jeho vlastný kostol. Ako môžeš vidieť na priloženom videu, časť ľudí mobily naozaj schovala do vrecka. A keby si to nebol ochotný spraviť, Gambino by si na teba zrejme posvietil a mobil by sa vypol radšej sám.

Domov
Zdieľať
Diskusia