Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2019, 11:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektor chystá videoklip a posledné dve zastávky Marko Tour. Tento rok odmietol drvivú väčšinu koncertov

HUDBA
Uložiť Uložené

Pražský raper sa nechal počuť, že v aktuálnom roku odmiedol desiatky koncertov. Čoskoro vydáva nový klip a my vieme, o akú skladbu ide.

Ektor chystá videoklip a posledné dve zastávky Marko Tour. Tento rok odmietol drvivú väčšinu koncertov

Ektor má za sebou skvelý vstup do roka 2019, už stihol vydať ďalší sólový album, vypredať s ním pražské Fórum Karlín a aktuálne si ešte užíva živú prezentáciu nových skladieb na krátkom turné. Sám sa pred pár dňami na svojom Instagrame nechal počuť, že kluby mu v skutočnosti ponúkajú oveľa viac bookingov, on sa však rozhodol odmietať ich a spraviť tak zo svojich shows oveľa väčšiu vzácnosť.

Nezabudol dodať, že väčšina domácich raperov by z jeho odmietnutých koncertov dokázala naplánovať vystúpenia na celý rok a s prihliadnutím na počet klubov v našich dvoch malých krajinách sa ani nedivíme. 

Aj preto teraz dávame do pozornosti posledné dve zastávky Marko Tour, ktoré sa budú konať v Karlových Varoch a Hradci Králové. Zaznejú v prvom rade nové bangre, ktorých má Ektor na novom projekte viac než dosť, dočkáš sa však aj zopár starších hitov. 

Do pozornosti ešte dávame exkluzívnu informáciu o tom, že už o pár dní uzrie svetlo sveta nový videoklip a sám Ektor nám prezradil, že pôjde o track Musim běžet. Zatiaľ dávaj odber na oficiálny kanál a priprav sa na nové veci. 

Domov
Zdieľať
Diskusia