Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2019, 14:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Smack predstavuje cover albumu P’s A Love 2. Vracia sa do doby dinosaurov s Supreme trenkách

HUDBA
Uložiť Uložené

Smackove sólo P's a Love pôvodne uzrelo svetlo sveta ešte v roku 2014, no už o pár týždňov sa dočkáme druhého pokračovania.

V akutálnom roku sa spomedzi českých interpretov o slovo prihlási aj Smack z Archetyp 51. Ten má za sebou úspešný uplynulý rok, absolvoval veľa koncertov, ktoré zavŕšil obrovskou show na holešovickom Výstavišti a v závere ešte stihol vydať krátke 160 EP. Teraz už vieme, že v najbližších týždňoch by sme sa mali dočkať ďalšieho oficiálneho sóla. 

Ako si už asi započul, ide o druhé pokračovanie ságy P's a Love, ktorá začala v roku 2014. Do dnešného dňa veľa fanúšikov považuje práve tento projekt za Smackove najlepšie obdobie, no a keďže on sám sa opäť dostáva do podobného životného obdobia, rozhodol sa prirodzene nadviazať práve na toto sólo. 

Dnes sme sa dočkali zverejnenia oficiálneho coveru, avšak iba prednej strany bez tracklistu. Aspoň tak budeš mať dobrú predstavu, o čo vlastne ide, keďže samotný autor sa necháva počuť, že „obsah dosky odpovída coveru.“

Ide o návrat do doby dinosaurov, Smack pri tom drží zbraň a z budúcnosti si priniesol Supreme trenky. Symbolicky by sme si mohli túto grafiku vysvetliť veľa spôsobmi, no v tomto prípade radšej necháme voľnosť tvojej fantázii. A pokojne nám napíš do komentárov, o čom podľa teba P's a Love 2 bude. 

Anketa:
Páči sa ti cover Smackovho albumu P's a Love 2?
Áno
Nie
Áno
74 %
291 Hlasov
Nie
26 %
102 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia