Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2019, 7:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kali už nebude skákať na povel nepravých kamarátov. Váži si tých najbližších

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Aktuálny majiteľ 7-násobnej platinovej platne vydáva ďalší videoklip ku úplne novej skladbe Nepustím.

Kali má za sebou veľmi úspešný rok 2018 po hudobnej stránke, čo teraz spečatila informácia o tom, že sa stal majiteľom 7-násobnej platiny za zatiaľ posledný projekt Dovi, dopo. Okrem toho sa baví aj porotcovaním v televíznej talentovej show a v súkromí ho najviac zamestnáva dcérka, takže je otcom na plný úväzok. 

Aby toho nebolo málo, počas aktuálneho víkendu zakončil extrémne úspešné turné k spomínanému albumu, na ktoré sa prišlo pozrieť približne 21-tisíc ľudí na 11 zastávkach. Malo by teda ísť o nový rekord v návštevnosti rapového turné, aj keď Kali sa nikdy striktne nepasoval za reprezentanta tohto žánru. 

Dnes ešte vydáva aj novú skladbu s videoklipom. Tá dostáva názov Nepustím a je venovaná všetkým Kaliho bývalým priateľom, ktorých však už nechce v svojom živote. Stotožniť sa s ním dokáže určite veľmi veľa ľudí a dá sa očakávať, že podobne ako veľa trackov pred tým, aj tento dosiahne svoj prvý milión na YouTube veľmi rýchlo. Hudobnú produkciu doručil Hoodini a videoklip chalani z A-Team

Domov
Zdieľať
Diskusia