Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2019, 23:25
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo sa vysmial Atléticu. Sparodoval gesto Simeoneho, ktorým zosmiešnil Juventus po prvom zápase

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalčan si svoju pomstu vychutnal naplno.

Keď Atlético Madrid vymazalo Juventus Turín v prvom zápase osemfinále Ligy majstrov a vyprevadilo zo španielskeho hlavného mesta taliansky klub so skóre 2:0, len málokto čakal, že Juventus skutočne v odvete stav zvráti.

Odporúčané
Cristiano Ronaldo rozbombardoval Atlético Madrid a vyradil ho z Ligy majstrov Cristiano Ronaldo rozbombardoval Atlético Madrid a vyradil ho z Ligy majstrov 12. marca 2019, 22:54

Napokon víťazstvo zabezpečil Cristiano Ronaldo, ktorý fenomenálnym hetrikom splnil svoje predzápasové predpovede. Fanúšikom odkázal, nech sa v utorok večer pripravia na comeback, pretože on sa chystá streliť hetrik a posunúť svoj tím do štvrťfinále. Ako Ronaldo predpovedal, tak sa aj stalo.

Ba čo viac, svoju pomstu si vychutnal plnými dúškami. Po prehre v Španielsku sa naproti fanúšikom postavil tréner Atlética Diego Simeone a urobil gesto, ktorým naznačoval, že na triumf v Lige majstrov treba mať poriadne „gule“. Na geste sa dobre zabávala celá futbalová verejnosť, avšak Cristiano Ronaldo sa nesmial.

O to viac sa škeril, keď po víťaznej odvete a hetriku predstúpil pred svojich fanúšikov a rovnakým gestom celému svetu ukázal svoje odhodlanie a „gule“, ktorými dotiahol Juventus k postupu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia