Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2019, 9:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda sa vozí na tanku a s Pastorom stolujú so zdrojom

HUDBA
Uložiť Uložené

Sleduj nový videoklip z dielne Azurit Kingdom.

Už pred pár týždňami uzrela svetlo svetla skladba Rakety, ktorou sa chalani z Azurit Kingdom spoločne pripomenuli po relatívne dlhej dobe. Posledné obdobie, resp rok 2018 zasvätil minimálne Sergei Barracuda sólovej kariére, keďže sa rozhodol vydať posledný diel svojej ikonickej série Pouliční Ekonomická.

Spoločná skladba bez akýchkoľvek pochýb potešila všetkých skalných fanúšikov, keďže má prakticky všetko, za čo ich poslucháči rešpektujú. Úprimné riadky o ich práci v kombinácii s drzým spôsobom vyjadrovania majú vzbudzovať rešpekt a v tomto prípade tomu tak bolo už bez klipu. Ten však viac než dobre skladbu doplnil, keďže v ňom vidíme Sergeia voziť sa na tanku a spoločne s Pastorom stolujú s človekom v kukle. 

O tvorbu sa postarali Divergent Films, menovite si režisérsku taktovku zobrali na starosti Petr Štach & Adam Kovář. Čo sa týka hudobnej produkcie, tú osedlal samotný Sergei Barracuda. My sa už teraz tešíme, čo chalani do roka 2019 a všetko nasvedčuje, že by to mohol byť viac ako jeden projekt zo stajne AK. 

Domov
Zdieľať
Diskusia