Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2019, 21:49
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Katy Perry a Orlando Bloom sa na Valentína zasnúbili

ZAUJÍMAVOSTI KATY PERRY ORLANDO BLOOM VALENTÍN
Uložiť Uložené

Populárna dvojica oznámila zasnúbenie na sociálnych sieťach.

Včera celý svet oslavoval Valentína. Niektorí ľudia trávili svoj večer so svojimi polovičkami, iní zase cynicky sedeli doma osamote a kritizovali, ako vážne zaľúbenci tento sviatok berú. Na opačnej strane barikády však stáli Katy Perry a Orlando Bloom, ktorí na svoje Instagramy zavesili veľavravné fotografie.

Obaja pózujú v objatí, pričom Katy sa pred objektívom chváli veľkým prsteňom v tvare kvetu. V pozadí mohli fanúšikovia zahliadnuť hromadu balónov v tvare srdca, a tak bolo všetkým jasné, čo sa v ich životoch odohralo.

Orlando s najväčšou pravdepodobnosťou požiadal speváčku o ruku, na čo ona zareagovala pozitívne, a tak sa zasnúbili. Katy svoju fotku okomentovala len slovom „Full bloom“, čo je nielenže slovná hračka s menom jej partnera, ale aj pomenovanie rozkvetu vo sfére rastlín.

Rovnakú fotku na Instagram pridal aj Orlando, ktorý pod ňu napísal len „Lifetimes“, takže zrejme obdobie, ktoré spolu po plánovanej svadbe chcú obja stráviť. Ľudia chvíľku váhali, či fotky naozaj znamenajú zasnúbenie, ale pochybnosti vyvrátila speváčkina matka.

Z oslavy pridala zábery s popisom „Aha, kto zasnúbil na Valentína“. Aj keď príspevok neskôr vymazala, tisíce ľudí si ich stihli všimnúť.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený KATY PERRY (@katyperry),

Domov
Zdieľať
Diskusia