Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2019, 10:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektor nestojí o recenzie. Tvrdí, že jeho kolegovia oblizujú genitálie za publicitu

HUDBA
Uložiť Uložené

Pražský raper spúšťa predobjednávky k albumu Marko a prichádza s ďalším nekonečným egotripom.

Ektor dodržal sľub a 2. februára spustil predobjednávky na svoj ďalší sólový album, o ktorom už vieme skoro všetko potrebné. Bude niesť názov Marko, oficiálny krst prebehne 1. marca v pražskom Fóre Karlín pred viac ako 3-tisíc fanúšikmi a samotný autor už avizoval, že sa bude do istej miery podobať Tetrisu, keďže aj v jeho prípade poslucháčom trvalo dlhšie, kým sa s ním stotožnili, resp. ho dokázali skutočne pochopiť. 

Všetky doteraz vydané tracky boli do veľkej miery egotripmi a v nastolenom trende pražský raper pokračuje aj naďalej. Tentokrát sa na novinke Štafeta venuje médiám, resp. publicite a pozornosti novinárov. Tvrdí, že ich nepotrebuje, nechce recenzie ani nič podobné a zvyšok interpretov to má opačne. 

O kreslený vizuál sa postaral Mr. Datel a hudobnú produkciu doplnil Special Beatz, ktorý s Ektorom spolupracuje dlhodobo. Čo sa týka odosielania predobjednávok, termín je naplánovaný v rozmedzí 7. - 11. februára, takže by si sa mohol svojho originálu dočkať ešte v závere aktuálneho týždňa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia