Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. februára 2019, 10:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ca$hanova Bulhar zistil, že tvoj gang má problém s pervitínom

HUDBA
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sa dočkali reprezent vizuálu k futbalovo-hudobnej hymne MVP, kde hosťuje ICY L.

Žiadny z členov 2L Boyzz nepatrí medzi tradičných raperov, ktorí do hry vstúpili preto, aby z nej profitovali a už vôbec nemyslia na pretekanie sa s ostatnými. Chalani sa hudbou v prvom rade bavia, čo je koniec koncov jasné z doslova každej skladby. Odkazy na futbal a vysmievanie sa tým, ktorí to myslia naozaj vážne sprevádzajú ich tvorbu po celý čas a výnimkou nie je ani skladba MVP od Ca$hanova Bulhara.

Tá pochádza z projektu OFF SEASON EP a teraz dostáva sprievodný reprezent vizuál, ktorý pravdepodobne vznikol na jednom z koncertov, keďže väčšina záberov pochádza z klubu Rock Café a pražských ulíc. 

Predpokladáme, že tento banger už dôverne poznáš a vizuál s hosťujúcim ICY L slúži v prvom rade na to, aby si si pripomenul celý projekt. Otázkou ostáva, čo členovia 2L chystajú v aktuálnom roku, keďže by sme určite radi počuli aj novú tvorbu. Už pred dlhším časom sme mali možnosť počuť malú ukážku na Pil C-ho Instagrame, no môže ísť aj o hosťovačku na jeho avizovanom projekte. Nechajme sa prekvapiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia