Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2019, 18:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenská raperka Saimonsa tvrdí, že je Kleopatra. Cíti sa ako kráľovná džungle a má obrovské sebavedomie

HUDBA
Uložiť Uložené

Do videoklipu si zobrala krásne ženy, obleky a fejkovú Supreme mikinu.

 Na Slovensku veľa ženských raperiek nemáme, takže dávame možnosť v prvom rade fanúšikom posúdiť, či to, čo aktuálne máme k dispozícii, stojí za pozornosť. Tentokrát sa o slovo hlási mladá Saimonsa, ktorá už má na konte niekoľko trackov, pričom si za všetky môžeš pripomenúť ten s názvom Skrr Skrr venovaný kritizovaniu mužov aj žien. 

V dnešnej novinke CLEO už venuje podstatne viac pozornosti sebe a text sa točí v prvom rade okolo prízvukovania, že autorka je mocná ako Kleopatra, má obrovské sebavedomie, prirovnáva sa aj k levovi a tvrdí, že je kráľovná džungle. Máš kričať jej meno a naučiť sa, že kľúč patrí do rúk jej. 

Vo videoklipe od Romea (autora vizuálu Dáva mi) sa Saimonsa predvádza so svojimi kamarátkami, majú holé zadky, egyptské kostýmy a fejkovú Supreme mikinu. Viac už ale v samotnom výsledku. Do komentárov nám nezabudni napísať, aký je tvor názor na túto raperku.

Domov
Zdieľať
Diskusia