Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2019, 20:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dominika Mirgová prespievala hit Majka Spirita. Ktorá verzia je lepšia?

HUDBA DOMINIKA MIRGOVÁ MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Najúspešnejšia skladba zo Speezyho nového albumu dostáva spevácku cover verziu v podaní Dominiky Mirgovej.

Majk Spirit vydal v závere minulého roka svoj tretí sólový album s názvom Nie som tu náhodou, ktorý je dosť špecifický hneď z viacerých dôvodov. Autor síce ostáva verný obľúbeným témam, no rozhodol sa neosloviť žiadnych rapových hostí, a na spoluprácach nachádzame speváčky a tiež Richarda Müllera. 

Aj keď sme pôvodne očakávali, že práve kolaborácia s legendárnym slovenským spevákom zožne najväčší úspech, trochu sme sa mýlili. Prvenstvo na streamovacích službách aktuálne patrí tracku Impresie, ktorý je venovaný kritike súčasnej spoločnosti, sociálnych sietí či smartfónov. Síce ide o klišé tému, no Speezyho spracovanie sa fanúšikom zapáčilo a mnohí sa v ňom v konečnom dôsledku našli. 

Práve úspech skladby pravdepodobne motivoval Dominiku Mirgovú k tomu, aby na Impresie nahrala cover verziu v svojom podaní. Jednoducho spočíva v tom, že speváčka použila Spiritov text a prespievala ho podľa seba do ADissovej hudby. 

Nás, samozrejme, zaujíma, ktorá verzia sa ti páči viac a zároveň, čo si o podobných prerábkach skladieb myslíš. 

Domov
Zdieľať
Diskusia