Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2018, 16:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nového Jamesa Bonda by si mohla zahrať transgender vojačka z britskej armády, vyhlásil známy herec

FILMY A SERIÁLY JAMES BOND
Uložiť Uložené

Sama však povedala, že zatiaľ do sveta filmov vstupovať neplánuje.

O dva roky nás čaká posledný film o slávnom agentovi Jamesovi Bondovi, v ktorom si hlavnú úlohu zahrá Daniel Craig. Herec sa už v minulosti viackrát vyjadril, že v úlohe agenta nemá záujem pokračovať.

V roku 2015 dokonca vyhlásil, že by si radšej rozrezal žily, ako keby sa mal ako agent objaviť ešte raz, ale nakoniec ho tvorcovia očividne prehovorili. Nové pokračovanie kultovej série Bond 25 príde v roku 2020, avšak meno budúceho Bonda stále nepoznáme.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Hannah Graf (@hannahw253),

Už niekoľko rokov sa povráva, že by sa úlohy agenta mohol chytiť Idris Elba. Minulý august sa fámy opäť rozšírili, pričom šance vyzerali nádejne, ale pred koncom mesiaca samotný Elba potvrdil, že Daniela Craiga nenahradí. Zatiaľ.

Medzitým sa začali objavovať návrhy, že by sa úlohy agenta mala konečne zhostiť žena, čo samozrejme časť fanúšikov pobúrilo, pretože Bond je vraj postava určená výlučne pre mužov.

Odporúčané
Rebríček TOP bondoviek: Agent v službách MI6 s povolením zabíjať v mene jej veličenstva. Ktoré filmy o 007 sú tie najlepšie?   Rebríček TOP bondoviek: Agent v službách MI6 s povolením zabíjať v mene jej veličenstva. Ktoré filmy o 007 sú tie najlepšie? 6. októbra 2021, 16:30

Momentálne však v médiách rezonuje nový návrh. Herec Dominic West, známy zo seriálových hitov, ako The Wire či The Affair, ktorý dokonca v roku 2016 vyhral ocenenie Zlatý glóbus za najlepší dramatický televízny seriál (West bol nominovaný za najlepší výkon v hlavnej úlohe), sa najnovšie vyjadril, že by sa úlohy Bonda mohla zhostiť transgender vojačka Hannah Graf.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Hannah Graf (@hannahw253),

Hannah pôsobí v britskej armáde už dlhé roky a spomedzi všetkých transgender vojakov sa môže popýšiť vôbec najvyššou hodnosťou, takže skúsenosti jej rozhodne nechýbajú.

Herec West spoznal Hannah pri natáčaní filmu Colette, kde si zahral s vojačkiným manželom Jakeom. Jake je transgender muž, pričom s Hannah sa zosobášili len pred pár mesiacmi.

Obaja mali už odmalička pocit, že sa narodili do nesprávneho tela, a tak sú dnes konečne šťastní. West pre The Sunday Times označil Hannah za krásne dievča, ktoré by pokojne mohlo hrať Bonda. Vraj by si Bonda mala zahrať transgender osoba, pretože aj v armáde pôsobí veľké množstvo transgender vojakov.


Na druhej strane, Hannah už stihla odpovedať so slovami, že do sveta herectva vstupovať neplánuje. Súhlasí však, pretože aj podľa nej vo filmoch patria úlohy hrdinov prevažne mužom, čo by sa mohlo zmeniť. West zase skonštatoval, že keby mu úlohu Bonda ponúkli, určite by ju neodmietol. Existuje preto len minimálna šanca, že by Hannah napokon úlohu Bonda získala.

Domov
Zdieľať
Diskusia