Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2018, 17:30
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

The Mountain odhalil svoju silácku diétu. Monštrum z Game of Thrones si vychutnáva rovnaké jedlo aj 5-krát denne

FILMY A SERIÁLY DIEŤA GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Hafþór Júlíus Björnsson žije život siláka naplno.

Fanúšikovia seriálu Game of Thrones sa už netrpezlivo pripravujú na poslednú sériu, ktorou by nás tvorcovia mali potešiť už v apríli. Načakali sme sa už dosť a očividne sa na záver tešia aj herci, pretože si za posledný rok pri natáčaní prešli náročným obdobím.

Reportérovi z portálu BroBible sa podarilo v New Yorku stretnúť s Thorom Bjornssonom, ktorého poznáš ako The Mountaina zo seriálu, alebo momentálne ako najsilnejšie muža na svete s titulom World’s Strongest Man.

Thor sa v americkom meste objavil na podujatí Krazy Glue, kde trochu predviedol svoje silácke umenie a zabavil divákov. Popritom si našiel čas aj na krátky rozhovor, v rámci ktorého prezradil, čo najčastejšie jedáva pokojne päťkrát denne a aké bolo spomínané natáčanie poslednej série.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson),

Reportér ho zastihol v šatni, keď sa pripravoval na svoje vystúpenie. Thor si práve pochutnával na obrovskej miske pokrmu, ktorý by bežnému človeku možno stačil aj na celý týždeň. Silák mu predstavil, čo bežne jedáva aj viackrát denne.

Odporúčané
Ukrajinské dievča vychovali psy: Keď Oxanu našli, nevedela rozprávať, len štekať. Chodila po štyroch a jedla odpadky Ukrajinské dievča vychovali psy: Keď Oxanu našli, nevedela rozprávať, len štekať. Chodila po štyroch a jedla odpadky 13. marca 2024, 16:30

V miske by si našiel ryžu, steak, papriku, mrkvu a samozrejme hromadu výživových doplnkov od proteínov až po vitamíny. Pokrm si zvykne zaliať slepačím bujónom. Vytešoval sa, že takáto kombinácia je dokonalá pre budovanie svalstva a sily, takže si ju nemá problém dať päťkrát za deň.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson),

Samozrejme, celé dni nejedáva len rovnaké jedlo, ale veľkú rozmanitosť by si v jedálničku očividne hľadal ťažko. Na raňajky si podľa vlastných slov rád vychutnáva šesť vajec, šesť kúskov slaniny a kúsok ryže, takže je po nich pripravený na náročný deň plný cvičenia či natáčania.

Posilňovanie mu zaberá množstvo času. Život obrovského muža však nie je vždy len príjemný. Aj keď Thor skonštatoval, že má rád svoju nadpriemernú výšku, občas ľutuje, že sa nedokáže nikde vopchať. Musel si dať vyrobiť posteľ na mieru, ťažko sa mu nastupuje do áut a v lietadle si musí vždy priplatiť za biznis triedu, pretože v tej ekonomickej mu jednoducho sedadlá nestačia.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson),

Odmalička pritom hrával basketbal, takže spočiatku ani neplánoval pôsobiť ako profesionálny strongman. Postupne si zranil členok a vyradilo ho to z hry o potenciálny kontrakt, tak zašiel do posilňovne a odvtedy z nej pomyselne nevyšiel.

Odporúčané
Lietanie s malým dieťaťom: aké dokumenty potrebuješ a prečo by dieťa nemalo sedieť na mieste pri uličke? Lietanie s malým dieťaťom: aké dokumenty potrebuješ a prečo by dieťa nemalo sedieť na mieste pri uličke? 9. júna 2023, 15:30

Na margo natáčania poslednej série Game of Thrones sa vyjadril tak, že išlo rozhodne o najnáročnejšie natáčanie, aké kedy zažil. Musel dokonca využívať aj dvojníka, pretože niektoré scény boli nad jeho sily. Na pľaci strávili pokojne dlhé hodiny, kým bojové scény neboli natočené dokonalým spôsobom, a tak bude do istej miery aj rád, že mu už jedna dôležitá povinnosť odpadla.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson),

Domov
Zdieľať
Diskusia