Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2018, 15:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Talentovaný muzikant a raper Ján Lednický alias Jofre je späť s romantickou ódou pre ženu

HUDBA
Uložiť Uložené

Jofre, resp. Ján Lednický pôvodne získlad pozornosť vďaka projektu Podzemgang. Po krátkej odmlke po vydaní debutu sa o slovo hlási opäť.

Máloktorý slovenský raper má v sebe toľko hudobného talentu ako práve muzikant a producent Ján Lednický, ktorého možno poznáš aj pod speváckym, resp. rapovým pseudonymom Jofre. Mladý interpret sa pôvodne medzi širšie publikum dostal vďaka Egovej kompilácii Podzemgang, no veľmi rýchlo sa dokázal uchytiť sám a predstavil nám sériu skvelých singlov s videoklipmi. 

Následne sa na dlhšiu dobu odmlčal, aby sa mohol venovať debutovému projektu 92101, ktorý vznikol kompletne v réžii chalanov z Piešťan. Celý si ho môžeš pripomenúť napríklad na oficiálnej stránke jofre.sk alebo na streamovacích službách, keďže sa autor rozhodol dať ho svojim fanúšikom k dispozícii úplne zadarmo. 

Teraz sa po odmlke pripomína a my dúfame, že bude v aktivite pokračovať. Dočkali sme sa atmosférickej novinky Zimomriavky, na ktorej prevádza svoj nepopierateľný talent. Žiaľ, v tomto prípade nedostávame vizuál, no ak máš trochu predstavivosti, tak si určite prídeš na svoje. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia