Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2018, 11:41
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Ako to vyzeralo na spustení predaja kolekcie H&M x Moschino? Záujemcom nerobilo problém čakať v rade aj niekoľko hodín

MÓDA H&M
Uložiť Uložené

V bratislavskej Eurovei opäť vypukol ošiaľ. Tentokrát kvôli bláznivej kolekcii v spolupráci s Jeremy Scottom.

Aj keď možno nepatríš medzi fanúšikov dizajnérskych spoluprác švédskeho fast fashion reťazca H&M od začiatku jeho existencie, určite by si vedel vymenovať aspoň pár tých najvýznamnejších.

Medzi ne rozhodne patria kolaborácie s menami ako Karl Lagerfeld, Versace, Balmain, Kenzo, Lanvin, Maison Margiela, Erdem či Alexander Wang. H&M-ko nás však opäť prekvapilo ďalšou zaujímavou, v poradí sedemnástou spoluprácou, tentokrát s talianskym domom Moschino.

V predošlých článkoch sme ti priniesli reportáž z launch eventu bláznivej kolaborácie či taktiež aj rozhovor s jej tvorcami − módnym návrhárom a kreatívnym riaditeľom Moschino Jeremy Scottom a šéfkou švédskeho giganta Ann-Sofie Johansson, ktorí nám prezradili pikošky zo zákulisia.

Celé to však vyvrcholilo práve dnešným, najdôležitejším dňom, kedy sa uskutočnil dlho očakávaný release celej kolekcie. Ten bol vo vybraných prevádzkach po celom svete či taktiež aj online. Rovnako sme sa ho dočkali aj u nás, konkrétne v predajni H&M Eurovea.

Ako to vyzeralo na spustení predaja kolekcie H&M x Moschino? Záujemcom nerobilo problém čakať v rade aj niekoľko hodín
Ako to vyzeralo na spustení predaja kolekcie H&M x Moschino? Záujemcom nerobilo problém čakať v rade aj niekoľko hodín Zdroj: Tibor Kuna

Pred bránami obchodu sa začínali vytvárať rady mnohých záujemcov už niekoľko hodín predtým, ako nastalo veľkolepé otvorenie. Ľuďom nevadilo vstávať v skorých ranných hodinách len kvôli tomu, aby sa im podarilo získať čo najviac a čo najlepšie kúsky.

Odporúčané
FOTO: Pozri si tohtoročnú dizajnérsku kolekciu H&M, ktorá vznikla v spolupráci so značkou Rabanne FOTO: Pozri si tohtoročnú dizajnérsku kolekciu H&M, ktorá vznikla v spolupráci so značkou Rabanne 17. októbra 2023, 18:22

V každom prípade, treba podotknúť, že aj tento rok mnoho zo zúčastnených nakupovalo oblečenie čisto len za účelom ďalšieho predaja s cieľom obohatiť sa. Avšak pred predajňou dnes čakalo na MOSCHINO [tv] H&M badateľne menej ľudí, ako tomu bývalo po minulé roky.

Dôvodom bude pravdepodobne fakt, že ponuka vďaka svojej extravagancii a bláznivým dizajnom s Disney postavičkami nedokázala osloviť až takú širokú skupinu ľudí a každý si tak našiel len zopár kúskov, do ktorých bol ochotný aj reálne investovať.

V galérii nižšie môžeš vidieť, ako to dnes pred H&M-kom a počas nakupovania vyzeralo či aj to, ako boli záujemcovia oblečení a o aké kúsky mali najväčší záujem.

O fotografie sa postaral šikovný Tibor Kuna.

Domov
Zdieľať
Diskusia