Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2018, 15:47
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Na launch evente H&M x Moschino nám Twiinsky, Bruno Ciberej či Fero Joke prezradili, aký typ módy preferujú

MÓDA H&M
Uložiť Uložené

Vychutnaj si zábery bláznivej kolekcie kreatívneho riaditeľa značky Moschino Jeremy Scotta a švédskeho reťazca H&M.

Módnym nadšencom rozhodne nemusíme predstavovať svetoznáme dizajnérske kolaborácie švédskeho fast fashion giganta H&M, ktoré pravidelne prinášajú dostupné alternatívy kúskov od luxusných značiek.

Po veľkých menách ako Karl Lagerfeld, Versace, Lanvin, Kenzo či Balmain sa tentokrát reťazec spojil s talianskou high fashion značkou Moschino, ktorej kreatívnym riaditeľom je Jeremy Scott, popredný módny návrhár známy svojou extravaganciou a bláznivými dizajnmi.

My sme sa spoločne s našou Barborou vybrali na launch event tejto uletenej kolaborácie, kde sme mali možnosť si pozrieť a vyskúšať jednotlivé kúsky z kolekcie. Navyše nám poskytla rozhovor aj PR a marketingová manažérka H&M, ktorá nám bližšie predstavila celú spoluprácu či taktiež vysvetlila aj význam prvku „v“ z jej názvu.

Okrem toho sme vyspovedali aj ďalšie známe tváre, ktoré sa eventu zúčastnili. Braňo Ciberej, Twiinsky, Lucid Style, Michal Sabo či Fero Joke nám prezradili, aký názor majú na túto bláznivú spoluprácu, no aj to, či preferujú skôr extravaganciu alebo minimalizmus.

Kolekcia MOSCHINO [tv] H&M bude dostupná už zajtra (štvrtok) 8. novembra v H&M Eurovea. Rovnako sa bude dať nakupovať aj online.

Domov
Zdieľať
Diskusia