Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2018, 4:24
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Will Smith a Martin Lawrence s výkrikmi radosti potvrdzujú Bad Boys for Life

FILMY A SERIÁLY BAD BOYS 3
Uložiť Uložené

A dátum premiéry sa už azda viac neposunie.

Režisér prvých dvoch častí Bad Boys Michael Bay viac ako rok dozadu prehlásil, že pokiaľ sa tretí diel nezačne natáčať už čoskoro, zrejme sa ho nikdy nedočkáme. Pokračovanie s názvom Bad Boys for Life v priebehu tohtoročného leta dostalo nový dátum premiéry, ktorý pripadol na 17. januára (leden) 2020. Odklad bol skrátka nevyhnutný.

Začiatkom októbra (říjen) sme ťa taktiež informovali, že nakrúcať by sa malo začať v apríli (duben) budúceho roka. Všetko to znelo krásne, ale s projektom bolo tak veľa problémov, že sme sa doposiaľ nemohli spoľahnúť azda na žiadne oficiálne prehlásenie. Tentokrát k fanúšikom ale prehovorili hlavné hviezdy filmu Martin Lawrence a Will Smith.

Bad Boys sú jednoducho späť a hlavná dvojka má z toho azda väčšiu radosť než my. Čakanie bolo síce naozaj neúprosné, no zdá sa, že tretej časti už tentokrát nič nebráni v ceste. Bláznivé výkriky chalanov hovoria snáď aj samé za seba.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Will Smith (@willsmith),

K réžii Bad Boys for Life boli najatí Adil El Arbi a Bilall Fallah. Tí sa už v kooperácii postarali o belgickú verziu Rómea a Júlie s názvom Black (2015) a taktiež sa upísali štvrtému dielu Policajta z Beverly Hills. Nejde síce o žiadne overené mená, ale pevne dúfame, že štúdio by si na toľko očakávaný tretí diel nenajalo žiadne „béčka“.

Odporúčané
Box Office: Bad Boys for Life si idú po pol miliardové tržby z kín a Malé ženy sú obrovským kasovým úspechom Box Office: Bad Boys for Life si idú po pol miliardové tržby z kín a Malé ženy sú obrovským kasovým úspechom 3. februára 2020, 16:59

Od Bad Boys II ubehlo dlhých 15 rokov, a tak už bolo konečne na čase, aby sa agenti Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) pustili do ďalšej akcie. Pretože ako povedal „otec série“ Bay, nikto z nás nemladne. Patríš medzi fanúšikov série a tešíš sa na Bad Boys for Life podobne ako Smith a Lawrence?

Domov
Zdieľať
Diskusia