Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2018, 19:52
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Boxer po zápase v Bulharsku vybuchol a zaútočil na vlastného trénera. Ten mu dal facku a predviedol slušnú obranu

ŠPORT BOX
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Gruzínsky bojovník sa nevedel zmieriť s prehrou.

Ak nepatríš medzi veľkých fanúšikov boxu, pravdepodobne si ani nezaregistroval, že sa počas uplynulého víkendu v Bulharsku odohral zaujímavý súboj. Sily si zmerali Hughie Fury zo Spojeného kráľovstva a bulharský bojovník Kubrat Pulev.

Brit Fury si pred súbojom veril, pretože mal pred očami predstavu potenciálneho zápasu proti Anthonymu Joshuovi v prípade, že sa mu Bulhara podarí poraziť. Zápas mu však nevyšiel podľa predstáv a Pulev vyhral vďaka konečnému skóre 117-111, 118-110 a 115-113.

Aj keď sa Britovi v zápase obnovilo zranenie, vydržal celých 12 kôl a statočne bojoval do poslednej sekundy. Namiesto Furyho teda bude mať šancu vyzvať Joshuu práve Pulev.


Samotný vrchol večera priniesol lákavé boxerské divadlo, avšak najkontroverznejší moment sa odohral o trochu skôr. Do ringu sa postavili Levan Shonia a Spas Genov.

Odporúčané
Flexking prišiel so sekáčom na mäso, Baron na vozíku vulgárne urážal Pimpinočku. Tlačovka Fight Night Challenge bola čistý bizár Flexking prišiel so sekáčom na mäso, Baron na vozíku vulgárne urážal Pimpinočku. Tlačovka Fight Night Challenge bola čistý bizár 16. februára 2024, 8:00

Zápas nerozhodol žiadny knockout, ale Shonia si po jeho skončení uvedomil, že prehral, a tak sa začal dožadovať pokračovania. Zrejme si chcel dať minimálne jedno kolo navyše.

Upokojoval ho rozhodca aj samotný tréner, pričom práve tréner na svoje slová doplatil. Shonia sa ho pokúsil udrieť, potom sa vrátil späť k svojmu súperovi, zatiaľ čo tréner ho rýchlo ťahal do rohu, nech si nespôsobí zbytočné problémy.

Boxer preto na trénera zaútočil, lenže ani raz priveľmi dobre netrafil a schytal od neho na oplátku facku. Tréner zároveň predviedol slušnú obranu pred údermi vďaka rýchlym reflexom. Po celom incidente sa Shonia tváril víťazoslávne, avšak prospel by mu seminár o zvládaní hnevu a prehier.


Domov
Zdieľať
Diskusia