Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2018, 17:02
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Zo Štikúta vyrástol kráľ, ktorý zachraňuje drakov pred vyhynutím. Emotívny trailer sa lúči s trilógiou o Bezzubke a Vikingoch

FILMY A SERIÁLY HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3
Uložiť Uložené

Spoločnosti Universal Pictures a DreamWorks Animation zverejnili novú ukážku zo snímky How to Train Your Dragon: The Hidden World. A rozhodne sa máme na čo tešiť.

Tretia časť obľúbenej animovanej série How to Train Your Dragon, ktorá tentokrát ponesie podtitul The Hidden World, je bezpochyby jednou z najočakávanejších snímok budúceho roka, čo nám dokonale potvrdil aj prvý zverejnený trailer a nedávny krátky klip

Vďaka nemu sme sa navyše dozvedeli, že už koncom tohto mesiaca si budeme môcť vychutnať aj celkom nový plnohodnotný trailer. A musíme povedať, že to čakanie stálo naozaj za to.

V centre snímky sa znova predstaví Hiccup/Štikút spoločne so svojím drakom menom Toothless/Bezzubý/Bezzubka. No zatiaľ čo prvý menovaný pokračuje v naplnení svojho sna o mierumilovnej dračej utópii, jeho Nočnému besovi sa podarí objaviť ďalšieho člena svojho druhu.

Samička je však divoká, nepolapiteľná a Toothless kvôli nej opustí vikinský domov. Na scéne sa tiež objaví nový záporák, a to konkrétne lovec práve tohto druhu drakov. Keď bude teda nebezpečenstvo na dosah ruky a Hiccupova vláda začne byť podrobovaná skúške, drak aj jeho jazdec musia učiniť nemožné rozhodnutia, aby zachránili svoj druh.

Filmy zo série How to Train Your Dragon patria bezpochyby k tým najlepším animákom 21. storočia, a preto je len veľmi ťažké netešiť sa na tento nadchádzajúci a zároveň aj záverečný diel. Vizuál bude opäť nádherný a o nezameniteľnú hudbu sa aj tentokrát postará skvelý skladateľa John Powell (vidíme sa na jeho pražskom koncerte 1. februára 2019?).

Odporúčané
Emotívna rozlúčka so Štikútom a Bezzubkou ovládla kiná po celom svete (Box Office) Emotívna rozlúčka so Štikútom a Bezzubkou ovládla kiná po celom svete (Box Office) 24. februára 2019, 18:49

Na naše obľúbené postavy čaká ešte jedno posledné dobrodružstvo a my si už teraz môžeme byť istí, že uzavretie trilógie a celého dračieho sveta bude okrem akcie či humoru aj patrične dojemné.

Scenár aj réžiu dostal na starosť Dean DeBlois (Lilo & Stitch, prvé dve časti How to Train Your Dragon) a svoje hlasy postavám ďalej prepožičajú aj herci, ako Jay BaruchelAmerica FerreraKit HaringtonCate BlanchettGerard ButlerKristen WiigCraig Ferguson či F. Murray Abraham.

Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 21. februára (únor) 2019. a pokiaľ sa o nej chceš dozvedieť ešte oveľa viac, klikaj sem. Čo hovoríš na nový trailer? Zájdeš začiatkom budúceho roka do kina?

Zo Štikúta vyrástol kráľ, ktorý zachraňuje drakov pred vyhynutím. Emotívny trailer sa lúči s trilógiou o Bezzubke a Vikingoch
Zdroj: Universal Pictures/DreamWorks Animation
Domov
Zdieľať
Diskusia